2777
2789
عنوان

میاین نظر بدین؟

77 بازدید | 12 پست

بچه ها بغیر از شرایط فعلی که کرونا هست، اگه کسی دوس داشته باشه در حالت عادی هم بیشتر خونه باشه و به خودش برسه و بیرون رفتنش برای خرید و اینها باشه و کلاس های مورد علاقه شو بره و باشگاه بره و مطالعه داشته باشه ولی کار بیرون دوس نداشته باشه بنظرتون غیر طبیعی هست؟ مخصوصا وقتی شهر دیگه که خانواده ش نیستن زندگی کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم عالیه من دقیقا همین شیوه زندگیمه

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
اگه پول این علاقه هاتو یکی دیگه میده بله غیرطبیعیه

کسی می ده که خودش راضی هست درضمن با اینکه من بیرون از خونه هم کار کنم مشکلی نداره ولی من خودم این روش و باهاش راحتترم بیشتر به روحیاتم می خوره . 

کسی می ده که خودش راضی هست درضمن با اینکه من بیرون از خونه هم کار کنم مشکلی نداره ولی من خودم این رو ...

من نگفتم اون طرف راضیه یا نه شما گفتی عادیه منم گفتم‌ نه عادی نیست دیگه شیوه ی زندگیت به من ربطی نداره

✈🇺🇸
جدی ؟ شما راضی هستی و با این روش کسل نشدی در دراز مدت؟

نه اصلا خیلیهم خوبه من الآن نزدیک ۵ساله اینجوریم

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
خب میشه توضیح بدی چرا عادی نیست؟

این نظر منه درست نیست یکی صبح تا شب بره جون بکنه یکی دیگه فقط به روح و جسمش برسه اصلا عادلانه نیست اونم تو این شرایط بد اقتصادی که از ماه بعدم که تحریما دوباره میخواد برگرده و اوضاع بدترم میخواد بشه این نظر منه بازم میگم سبک زندگی شما به من ربطی نداره به خودتون نگیرید

✈🇺🇸