سلام من از امروز رژیم کانادایی گرفتم کسایی که درموردش میدونن بیان بگن و کسایی که استفاده کردن و هرکس دوست داره میتونه با من همراه باشه البته به نکته ها توجه کنه 😊
فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا صبحانه تخم مرغ آبپز و یه کف دست نون. برا ناهارپوره سیب زمینی و مرغ
من داداشم ۹۸ کیلو بود الان شده ۶۵ ۸ ماه رژیم گرفت نون نمک برنج سیب زمینی اپز زرده تخم مرغ نخورد اصلا البته شماهم به کم کم میتونی اینارو حذف کنی زودتر لاغر میشی گلی
فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
خیلی عالیه این چه برنامه ای هست؟؟ میتونم همیتحور که این رژیم کانادایی رو پیش میرم اینم داشته باشم؟
ممنون
مانکنه
آره عزیزم چرا نتونی
خوب برنامه خودش رژیم میده یا چیزایی که میخوریم بنویسیم
نه مثلا سکه جمع میکنی هدف تعیین میکنی مثلا من هدفم 50 هرروز 1000 کالری کمتر میخورم و هفته ای یه کیلو کم میشم
من اصلا اراده ندارم چیکارکنم ارادم قوی بشه ؟ خوردنی ببینم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که نخورم 😭
دکتر کرمانی خودش موافق رژیم کتوژنیکه . خودش میگفت بهترین و اصولیترین رژیمه . منم رژمه کتو گرفتم خیلی راضی بوم وقعا هم اصولی بود . لیمومی هم که فکر کنم خیلی ولکی باشه . من رژیمم و اینترنتی خریدم خیلی هم از قیمتش هم از خودش راضی بودم فقط خودتم باید ارادت قوی باشه دیگه یه روز درمیون نیم ساعت هم ورزش کن تو خونه . در کل من از اینجا گرفتم اول برو بخون توضیحاتشونو اگر به نظرت خوب بود حتما بگیر و شروع کن