2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ! یکم خسته بودم فقط...

همسرم ۲۴ساعت تب و گاهی لرز داشت... بعد بدن درد شدید باز ۲۴ ساعت...یکی دو روز هم شکم روی و دل‌پیچه...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

عزیزم کرونا اوایل با بروز سرفه های شدید و خشک وتب و تهوع و بی حالی بدن درد تنگی نفس بروز می‌کرد ولی جدیدا این ویروس میگن جهش یافته اکثراکه دچار این ویروس میشن علائمی ندارن ولی یه علائم مشترک هست که اونم بی حالی و خستگی غیر منتظره ست

من خودم پدرم گرفت اون زمانی که میگفتن کرونا تو قم هست(ما تهرانیم)

اولش علائم سرماخوردگی داشت 

خیلی مدت طولانیی ادامه پیدا کرد علائم حتی دکترم رفت ولی اصلا ذهنشون سمت کرونا نرفت

یواش یواش تب و سرفه شروع شد که بازم پدرم اصرار داشت بخاطر سرماخوردگیه 

یه شب که دوباره تب کرد با زور بردیمش بیمارستان و ریش تقریبا سفید شده بود 😐

واقعا تب و سرفش اونقدر زیاد نبود که بتونیم شک کنیم به کرونا

بستریش کردن و بعد از چند روز که تحت نظر بود مرخصش کردن و قرنطینه خانگی شد که خییییییلی اون روزا حالش بد بود خیییلی تبای وحشتناک سرفه های وحشتناک...

خدا رو شکر به خیر گذشت

تب ولرز روزی دوتا سه بار سردرد سرگیجه بی اشتهایی بدن درد بی حالی شدید باردوم بود که میگرفتم&nb ...

رعایت هم میکردین اینجوری شدین؟؟ 

99/9/9تموم آرزوهام برآورده شد😍😍😍😍😍😍😍شکرت خداجونم دوست دارم
سرفه و تنگی نفس نداری؟

همسرم نفس تنگی داشت... ته ریه اش درد میکرد... سرفه خیلی خیلی کم!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨