2777
2789

بچه ها کیا تجربه استفاده از 

گلگسی a51 و ردمی نوت ۹ پرو دارند

لطفا بگید کدومو بخرم

ممنون میشم

برای من دوربین و سرعت مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم شیائومی داشت یه قطعه اش خراب شد هیچ جا پیدا نمیشد راضی نبودم 

اما‌سامسونک عالیه، سه روز پیش منم سامسونگ گرفتم 

اما‌a51 همونa31هست فقط رامش فرق داره

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

من a51 داشتم ، الانم گلکسی نوت ۱۰

سامسونگ آشغال ترینش شرف داره به همه سوسولای چینی😆

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شوهرم شیائومی داشت یه قطعه اش خراب شد هیچ جا پیدا نمیشد راضی نبودم  اما‌سامسونک عالیه، سه روز ...

شما a51 دارید؟ 

فرقشون تو چیپست پردازنده هست 

A51 اگزینوس 

A31 مدیاتک

دقیقا معیار منم واسه خرید گوشی جدید فقط همینه.

اینایی که گفتی قیمتاشون چنده؟

منم میخوام شیائومی ردمی نوت 8 بگیرم یا سامسونگ a30s نمیدونم قیمتاشون چجوریه

تو این اوضاع مناسب بودن قیمت هم خیلی برام مهمه واقعا

شیائومی خیلی خفنه فقط لامصب چون جدیده مشکل قطعه داره وگرنه اوووووففففففففففففففف

اره امکانات جالبی داره منم کفم برید 😂😂😂

چینیا کلا تو این کارا هستن چیزای جالب بدند بیرون

البته تقریبا همه ی این امکانات جالبشون رو با نصب نرم افزار میشه تو سامسونگ هم داشته باشی

شما a51 دارید؟  فرقشون تو چیپست پردازنده هست  A51 اگزینوس  A31 مدیاتک

آ ۳۱تیر اومده خیلی گوشی خوبیه 

چهارتا دوربین پشت داره یدونه سلفی جلو 

باطریش پنج هزاره 

حافظه۱۲۸

دوربین و باطری و ...همه چیزش برا آ پنجاه و یکه

ضد ابه 

فقط یکم سرعت پنجاه و بک بیشتره 

که البته سرعت خود a31خیلی بالاست

رام ۵۱. شش هست

رام ۳۱ چهار هست همین فرقشه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب