2777
2789

من یه دختر دوساله دارم و جدیدا برام جور شده برم سرکار تویه مدرسه معاون فناوری شدم...یه ماهه که رفتم و خواهرم میومد پیش بچم میموند تا بیدار شه بهش صبحانه میداد و باهاش بازی می‌کرد تا من برم خونه...همه جوره باهاش اوکی بود... اما الان بارد ار شده و یه هفتس که دیگه نمیاد و بچمو میذارم پیش مادرشوهرم... از وقتی اونجا میره صبحها ک میخام بذارمش کلی گریه میکنه و جیگرم کباب میشه البته بعد 5 دیقه آروم میشه اما هموم گریه اش و اینکه میگه نرو.... هی میگم چ غلطی کردم اومدم درحالیکه میدونم آینده اش برای خودم و او بهتره... اما گریه های صبحش منو میکشه واقعا 😭

من بچه دار شم هیچوقت نمیرم سرکار

تربیت و رسیدگی به بچه برام مهمتره. نزاییدمش که ولش کنم تو دست فک و فامیل برم تو اجتماع

اما این نسخه رو برای دیگران نمیپیچم. هر کس شرایطش با دیگری فرق داره

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهرم باشه آخرش اذیت میشه یا شوهرش میگه اون پول میگیره تو بچش رو نگه میداری، بچه هم به دیگران عادت میکنه غریبی میکنه،یا هر چقدرم خوب مواظب باشن بازم متل تو نیستن 

سوالات 

اولش گریه میکنن...بستگی ب حقوقت داره....یکم تحمل کن کرونا ک تموم شد بذارش مهد بیشترم بهش خوش میگذره

تواین شرایط اقتصادی برای رفاه بیشتر باید زن هم بره سرکار متاسفانه

اگه میتونی ببرش پیش همون خاله یکی ازدوستام شب لباس تمیزتن بچش میکردتوخواب صبح بچه رومیبرد،اگه حقوقت خوبه کارت روول نکن بچه بزرگ میشه ونیازهاش فرق میکنه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
من بچه دار شم هیچوقت نمیرم سرکار تربیت و رسیدگی به بچه برام مهمتره. نزاییدمش که ولش کنم تو دست فک و ...

منم این شعارهارو میدادم ولی بچه اینده میخاد رفاه میخاد ..با یک حقوق فقط میتونی زنده بمونی...نه خونه ای ن ماشینی نه تفریحی

بنظرمن تاجایی ک ب ی رفاه نسبی دست پیداکنیم اشکال نداره زن بره سرکار...ب شرط اینکه تو اموال هم سه دنگ ب نام زن بشه

من بچه دار شم هیچوقت نمیرم سرکار تربیت و رسیدگی به بچه برام مهمتره. نزاییدمش که ولش کنم تو دست فک و ...

ولی طرز صحبتت درست نیستا من خودم ترجیح میدم یه مادر شاغل باشم بچم پیش مادرم باشه تا یه مادر خاله زنک باشم تو خونه ک از صبح گوشی دستم بگیرم پشت مادر شوهر خواهرشوهر و جاری غیبت  کنم البته این نسخه رو واسه همه نمیپیچم