2821
2789
عنوان

یبوست شوهرم

1489 بازدید | 63 پست

سلام دوستان صبح خیر ببخشید این سوال میپرسم اما نیاز دارم به راهنمایی هاتون  من شوهرم چندوقته اس از کمر درد میناله بعد دیشب یهو گفت تو مدفوعش خون بوده فقط همون یه دیشب خون دیده و  بعد گفت یبوست داره از زمانی که کمر درد داره بعد چند وقت هم هشت شوهرم کهیر شدید میزنه بدنش حالا نمیدونیم به هم ربط داره یا نه ولی خیلی نگرانیم به نظرتون ون از چی هست کسی  بوده  اینجور باشه

گل محمدی خشک شده بریز تو ماست بخوره

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از حساسیت و ای بی دی و ای بی اس و عفونت اینا  باید آزمایش بدن  استرسی هستن؟ اون خون میت ...

آره استرسی که خیلی هست  چندوقته یبوست داشت نمی‌گفت از وقتی من بهش گفتم جدی بگیر اگه یبوست داره حالا گفت ولی کمر درد شدی هم داره تقریبا همزمان گرفته کمر درد خمنبجور داره سدید میشه نمیدونم ربطی داره به هم با نه 

من تازه از بخش آنکولوژی مرخص شدم. انشالله چیز خاصی نیست ولی حتما سریع برید دکتر. مواردی که اونجا د ...

ببخشید یعنی میشه کمر درد و کهیر هم ربطی داشته باشه بهش؟ 

آز،بدن مطمعن شی..خودسر،عمل نکن..مشکلات گوارشی،یبوست و خون و اینا

ممنون عصری می یم دمت. ولی من 7یلی استرس گرفتم آخه شوهرمم خیلی کم طاقته ه واسه مریضی 

آره استرسی که خیلی هست  چندوقته یبوست داشت نمی‌گفت از وقتی من بهش گفتم جدی بگیر اگه یبوست داره ...

اره مثلا تو آی بی اس بخاطر اسپاسم و نفخ کمردردم از علائمش 

حتی نفس تنگی 

ولی آی بی اس دفع خون نداره 

خون اگه روشن باشه از هموروئیدو فیشر احتمالا