2777
2789
عنوان

احساس خجالت کردم بعد شک بی موردم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 18 پست
نمیخواستم بذارم تاپیکو. ولی خواستم بگم هنوزم عشق هست و همه بد نیستن. چه بسا مردایی که به زنای نازنین ...

خوشبحالت😐😐😐😐

من اصلا تابحاا چیزی از همسدم ندیدم خیلی پاکه  منم شده بعضی وقتا دچار سوئ تفاهم بشم اما تاپیک زدن نداره خوشبحاات خب همینو میخوای بشنوی ک شنیدی میدونی امشب چقد دل شکستی چقد زنایی ک خیانت دیدن بااین تاپیکت جیگرشون تیکه تیکه شد ک هیییچی از تو کم ندارن ولی بهشون خیانت شده بهتره ی چیزایی و جار نزنیمن واسه بقیه واسه ارامش خودمون ممکنه اه از ته دل یکی دامنتو بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت😐😐😐😐 من اصلا تابحاا چیزی از همسدم ندیدم خیلی پاکه  منم شده بعضی وقتا دچار سوئ تفاه ...

نمیدونم چرا با شنیدن چیزای خوب ناراحت میشیم و با چیزای بد خوشحال.دوتا پست پایین‌ترمم بخون که دلیل تاپیک چی بود.اخه منم با دیدن همین تاپیکهای خیانت مورد علاقه شما جوگیر شدم. به هر حال مرسی از نظرت