2777
2789
عنوان

درد دنبالچه

326 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها کیا درد دنبالچه داشتند؟ من دو سه هفته هست  خیلی سخته برام بشینم درد دارم. توی این اوضاع کرونا هم نمیشه برم دکتر . کسی هست تجربه داشته باشه درمان داره؟ خوب میشم؟ توی خونه می تونم چیکار کنم که خوب شه؟ 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست مویی منظورته؟؟؟ اگه عملیه حتما عمل کن تا عفونت پخش نشده

نه عزیزم. کیست مویی که چند سال پیش داشتم عمل کردم. حالا کمرم ضربه خورده یعنی به شدت با با س ن هم خوردم زمین. حالا نمی دونم جای همون کیست مویی قبلا هم درد می کنه 

اول بده خواهر‌ یا شوهر پشتت رو معاینه کنه قسمت ابتدای ب اس ن اگه چند سوراخ خیلی ریز اندازه ته سوزن پشت سر هم باشه احتمال اینکه کیست مویی باشه زیاده . اگه نه ممکنه به خاطربد  نشستن به استخوان دنبالچه ت فشار اومده باشه

اول بده خواهر‌ یا شوهر پشتت رو معاینه کنه قسمت ابتدای ب اس ن اگه چند سوراخ خیلی ریز اندازه ته سوزن پ ...

ممنون.  عزیزم چند سال پیش حدود 5 سال قبل کیست مویی داشتم همین جا که گفتید عمل کردم کل کیست و کیسه دورش رو درآورده دکتر .الان دو سه هفته هست بعد از ضربه دنبالچه م درد می کنه 

ممنون.  عزیزم چند سال پیش حدود 5 سال قبل کیست مویی داشتم همین جا که گفتید عمل کردم کل کیست و کی ...

خوب استراحت کن اگه خوب نشدی MRIکمر انجام بده . احتمال اینکه کیست مویی دوباره عود کنه هم هست . ولی چون خودت میگی ضربه خورده خوب استراحت کن و از پمادهای ضد درد استفاده کرن 

خوب استراحت کن اگه خوب نشدی MRIکمر انجام بده . احتمال اینکه کیست مویی دوباره عود کنه هم هست . ولی چو ...

تشکر🌹🌹🌹آره مدام پماد ضد درد می زنم