2777
2789
عنوان

معلمای کلاس اول بیان

219 بازدید | 29 پست

من امسال افتادم کلاس اول. روز اول چی بگم برای بچه ها؟ پیشنهاد بدین لطفا. سال اوله ک کلاس اول برداشتم 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا مگه آنلاینه؟

من روستا هستم . حضوریه احتمالا 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
الهی بیشترشون گریه می کنند . بای دلداری بدی از مدرسه نترسن البته امسال مجازیه فکر کنم

من روستا هستم. حضوریه احتمال زیاد. البته دو گروه میشن روزای مختلف

وای من یکی از فانتزی هامه  برو اینستا یه خانوم معلم هست که معلم کلاس اولیاس انقدر قشنگ بهشون د ...

اسمشون چیه؟ قسمتتون بشه انشاالله

🛑خلاصه برنامه بازگشایی مدارس👇👇👇👇👇

⚪️وضعیت سفید که فعلا ما نداریم.

🟡 وضعیت زرد: (حضوری -مجازی)

پایه اول(حضوری):شنبه و یکشنبه ۱۵و۱۶شهریور با حضور نصف دانش آموزان هر کلاس و ترجیحا حضور یکی از والدین در نقش دستیار معلم.

از روز یکشنبه۱۶شهریور آموزش حضوری ۳روز در هفته برای هر دانش آموز با جمعیت نصف کلاس.

فعالیت معلمان پایه اول  ۶ روز هفته در مدرسه بصورت حضوری می باشد

شاد(مجازی): انجام تکالیف درسی و نظارت و هدایت والدین

پایه دوم تا ششم(حضوری):

از ۱۵ شهریور با حضور نصف دانش اموزان هر کلاس و آموزش  برای هر دانش آموز ۲روز در هفته.

که جمعا ۴روز اموزش حضوری در هفته برای معلمین این پایه ها در نظر گرفته شده است.

-------

شاد(مجازی):

یک روز کامل در هفته برای انجام فعالیت ها و تکالیف دانش آموزان و نظارت و هدایت

فعالیت معلمین در پایه های دوم تا ششم ۵روز در هفته می باشد.

🔴وضعیت قرمز:(حضوری-مجازی)

پایه اول: بازگشایی همانند وضعیت زرد است اما از روز ۱۶ شهریور  آموزش حضوری برای هر دانش آموز ۲روز در هفته  می باشد.

آموزش حضوری جمعا ۴روز است.

شاد(مجازی): یک روز برای نظارت و هدایت و انجام تکالیف  

حضور معلم ۴روز در هفته و یک روز مجازی جمعا ۵روز

پایه دوم تا ششم: (کلا مجازی)

از ۱۵شهریور کلاس های درس در شاد در تمامی روزهای هفته

✅در وضعیت زرد و قرمز برای معلمین پایه اول در حکم حقوقی فوق العاده ویژه تدریس در نظر گرفته شده است...

کانال اطلاع رسانی مدارس 👇

https://t.me/joinchat/AAAAAEjoThIyPFbIykMu5Q

-------------------------------

🌐

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏