hamisheomidvar مدیر استارتر عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 725 عنوان تو را خدا بیایید دعا کنید یه بخت خوب نصیبم بشه 85 بازدید | 5 پست ۳۱سالمه. دیگه سخته مجرد بودنبرای یه بخت خوب دعا کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 1399/05/31 | 22:55 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigolo______ عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19479 یک چیزی بگو من حاجت بگیرم سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
زمردقرمز عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 1298 واسه منم دعا کنید 😢😢😢 خدایا شکرررررت که بهترینارو برام رقم زدی😘😘
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25497 والا یه خانمی میگفت من یه نذری کردم که حتما باید نماز این نذر جای میبود که سقف نداشته باشه سرچ کن شاید پیدا کردی این نذر روو این که چله شهید تورجی «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15922 ان شاءالله یه مرد خوب بیاد تو زندگیت و ازدواج کنید و یه عمر به خوبی و خوشی باهم زندگی کنید💝🌺 خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄