2777
2789

دوستای مهربونم برای سلامتیه پسرم دعاکنین سه روز پیش واکسن یکسالگیشو زدم تب شدید کرده بی حاله هیچی نمیخوره‌یه شب بالااورد بردیم دکتر ضد تهوع زد و تب بر داده. با دلای پاکتون دعاکنین براش وصلوات بفرستین ممنون

برام نیتم صلوات میفرستید ممنون مهربونا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه میگن اصلا تب نداره یکسالگی

اره دخترم تب نکرد اصلا ولی پسرم تب شدید کرد زنگ زدم بهداشت گفت بعضی بچه ها تب ندارن بعضی هاهم بدنشون فک میکنه بیماری رو گرفته سرخک

اللهم صل علی محمدا و ال محمد ....  اللهم اشف کل مریض یا الله 

😥😣😥😣

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

یکسالگی هیچی نداره قطعا از چیز دیگه ایه تب

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
یکسالگی هیچی نداره قطعا از چیز دیگه ایه تب

چرا پرسیدم گفتن بعضی بچه ها بدنشون واکنش نشون میده سر دخترم رفتم زدم اصلا تب نکرد هیچ علایمی نداشت ولی پسرم اینجوری شد

چرا پرسیدم گفتن بعضی بچه ها بدنشون واکنش نشون میده سر دخترم رفتم زدم اصلا تب نکرد هیچ علایمی نداشت و ...

احتمالا بچت سرماخوردگی تو بدنش داشته به واکسن واکنش نشون داده عیب نداره تب بر بده شبم حواست باشه، اگر دیدی دارو بالا میاره شیاف بزن

احتمالا بچت سرماخوردگی تو بدنش داشته به واکسن واکنش نشون داده عیب نداره تب بر بده شبم حواست باشه، اگ ...

الان دوشبانه روزه شیاف میزنم فقط روز اول شربت استامینوفن دادم اونم تلخه دیگ نخورد الان شیاف میزنم شبا پاشویه میکنم شایدم سرماخوردگی داره ولی دکتر بردیم گلوشو گوشاشو معاینه کرد چیزی نگف فقط گف ماله واکسنه

الان دوشبانه روزه شیاف میزنم فقط روز اول شربت استامینوفن دادم اونم تلخه دیگ نخورد الان شیاف میزنم شب ...

بچه همینه مادرا پیرمیشن تا جون بگیرن بچه ها، مراقبش باش خوب میشه فردا دیگه تب نمیکنه