2777
2789
عنوان

روغن خراطین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جاالب

اذیت داره 

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 
اره خوبه فقط زیاد استفاده کنی جوش میزنی واسه پر شدن لبم خوبه

وای خدااا😭😭😭از جوش متنفرررررم راهی نداره جوش نزنممم؟؟؟

من پشتم گرم خدایی ست که وجودش را هر لحظه حس میکنم❤
چ اذیتی؟؟؟

مانتوهای قبلیم جلوش بسته نمیشه😂

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 
از کجاااااااا خریدی😍😍😍

تهرانپارس 

آها من مشهدم 😭 تو چند ماه تاثیر کرد چند خریدی 

۱۰۰ 

۳ تا شیشه

آها کاش منم اصلشو پیدا کنم 

اینجایی که من میخام بخرم یکی استفاده کرده گفت نتیجه گرفتم البته من خودم هنوز نگرفتم

من پشتم گرم خدایی ست که وجودش را هر لحظه حس میکنم❤