2777
2789
عنوان

روغن خراطین

216 بازدید | 37 پست

سلاام دوستان

کسی روغن خراطین استفاده کرد که نتیجه گرفته باشه؟؟؟؟

من اصلشو گیر آوردم به نظرتون نتیجه داره یا نه؟؟

برای چین و چروک و پر شدن صورتم گرفتم😑

من پشتم گرم خدایی ست که وجودش را هر لحظه حس میکنم❤

من از این روغن متنفرم😭😭😭😭

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حجم دادن عضلاته

چین و چروک و نمیدونم پر کنه یا نه

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

منم شنیدم خوب

فقد با ی بار استفاده نتیجه نمیگیری حداقل باید تا سه ماه دائم استفاده کنی وپوست ماساژ بدی

من واس ی جای دیگه میخاستم  س ی  ن ه ولی هنو اصلشو نیافتم 

منم شنیدم خوب فقد با ی بار استفاده نتیجه نمیگیری حداقل باید تا سه ماه دائم استفاده کنی وپوست ماساژ ...

اینجایی که من میخام بگیرم گفت اصله 

من پشتم گرم خدایی ست که وجودش را هر لحظه حس میکنم❤
چرا😂😭

زدم  خیلی سایزم اضافه شد اذیت میشم

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 
جدی؟؟؟؟؟؟پس واقعیت داره

اره از۷۵ شد ۸۵ و۹۰