2777
2789
عنوان

ماسک😷

165 بازدید | 7 پست

بله درسته ، میخواهیم ببینیم مشکل از کجاست 🤔 چرا کرونا را شکست میدهیم برامون جوک شده 🥴 واقعا چرا؟

کرونا چیه؟🦠

کرونا شوخی نیست، کرونا دیدنی نیست ، کرونا قضاوت نیست... کرونا قاتل جون ادماست و هر لحظه ممکنه تو لیست مقتول ها قرار بگیریم 🧪 علامت بیماری کرونا مثل سرما خوردگیه💊اما خطرناک تر از سرما خوردگیه ⚠️ 

تب🤒

سرفه😪

گلو درد 😓

ابریزش بینی🤕

و جدیدا سکسکه😯

یک فرد با علامت سکسکه به مدت سه روز فهمید کرونا دارد🦠

لطفا ماسک بزنید😷میدونم سخته ولی با ماسک نزدن ممکنه بمیریم😑کرونا کشنده است

دست ها را مرتبا و خوب بشویید👏

پمپ بنزین یکی از آلوده ترین مکان هاست،پس حتما از دستکش استفاده کنید 

اگر مبتلا هستید در خانه و در اتاقی جدا بمانید 🤕

با فرد مبتلا ارتباط نداشته باشید🖐🏻

فاصله ۱ الی ۲ متر را با همه رعایت کنید 👣

تا حد امکان در خانه بمانید 🤠

لطفا رعایت کنید تا شرایط سخت تموم بشه ❤️

کیانا نخعی کادر درمان کشور مدتی پیش به علت کرونا درگذشت😢وی نوزاد ده روزه داشت که به خاطر شغلش هرگز آغوش مادر را نکشید

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه حرفاتون درسته

مرگ اون خانم پرستار هم بسیار غم انگیزه

ولی من متوجه نشدم ده روز بعد از زایمان چطور کرونا گرفت بنده خدا؟ بلافاصله بعد از زایمان رفت سر کار؟ موقع زایمان مبتلا بود؟ در آخرین هفته دوران بارداری با اون شکم بزرگ بیمارستان میرفت کار میکرد؟

اگه کسی جزییات رو میدونه به من بگه ولی در حال حاضر که حدس من اینه که خودش خیلی بی احتیاطی کرده اگه با اون وضع تو بیمارستان بوده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید