2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سبزیجات و میتونی بخوری هویج و گوجه چون بتاکارتونه اگه بدن نیاز داشته باشه تبدیل به ویتامین آ میشه ولی جگر مستقیم جذب میشه اتفاقا گوجه سرشار از ویتامین سی هست وخیلی خوبه من دکترم گفت بخور 

برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید 
سبزیجات و میتونی بخوری هویج و گوجه چون بتاکارتونه اگه بدن نیاز داشته باشه تبدیل به ویتامین آ میشه ول ...

پس خوبه دیگه اخه تو هفته ۷ بارداری خوندم که باعث ناهنجاری قلبی میشه ویتامین آ ولی گوجه خیلی خوردم نوشته بود بود گوجه هم ویتامین آ داره استرس گرفتم 

نوشته بود رشد جنینو متوقف میکنه ولی همون بود بچه اولم رشدشو متوقف کرد و مشکل قلبی پیدا کرد اصلا اطلاعاتی نداشتم در این مورد خیلی ناراحتم 😭😭😭😔😔

پس خوبه دیگه اخه تو هفته ۷ بارداری خوندم که باعث ناهنجاری قلبی میشه ویتامین آ ولی گوجه خیلی خوردم نو ...

ویتامین آ اره ولی نه گوجه و سبزیجات بخور عزیزم نگران نباش اگه به نت باشه خوب از سو هاضمه بچه دور از جون یه چیزیش میشه

نوشته بود رشد جنینو متوقف میکنه ولی همون بود بچه اولم رشدشو متوقف کرد و مشکل قلبی پیدا کرد اصلا اطلا ...

نه بابا ربطی به مواد خوراکی نداره چند هفتگی سقط شد؟ 

زیادی ویتامین آ خوب نیستا. جگر و آب هویج مقدار زیادی داره . باعث لب شکری بچه میشه خدانکرده

ای خدا من تاالان نمیدونستم شش هفته ام روزی دو لیوان اب هویج خوردم 😭😭😭😭😭

امید زندگیم دوقلوهام😍 
پس خوبه دیگه اخه تو هفته ۷ بارداری خوندم که باعث ناهنجاری قلبی میشه ویتامین آ ولی گوجه خیلی خوردم نو ...

وای خدا دارم میترسم . من هفته ششمم ‌ تا الان کلی اب هویج و گوجه ک خیلی خیلی زیاد خوردم هم تو سالاد شیرازی هم کنار عذا همش دارم کتلت و گوجه و برنج میخورم ویارمه

امید زندگیم دوقلوهام😍