2777
2789
عنوان

چجوری بگم نگه ...

153 بازدید | 23 پست

چجوری بگم نگه  گلم 😣

سلام

۷ ساله ازدواج کردیم یه پسر ۱۵ ماهه دارم

امروز ک همسرم خواب بود گوشیشو برداشتمو یه فیلم از شیطنت پسرم گرفتم

معمولا اینکارو زیاد انجام میدم کیفیت فیلم گوشیش بالاتره

خواستم‌ برای خودمم بفرستمش ک باز اغلب از طریق واتساپ میفرستم

واتساپشو باز کردم صفحه چت ایشون بالا بود با یه خانم

این‌ خانوم‌ تو قسمت فروش یه نمایندگی خودرو فعالیت میکنه ک از اون طریق اشنا شده بودیم

موضوع رد و بدل شدن شماره تلفن من باب کمک به بورس کوفتی بودش

صحبتهای قبل هم معمولی بود و تا حدودی در جریان بودم

بعد از مدتها خانومه پیام داده بود. ک سلام (یه سوال از بورس داشتش)

همسرم نوشته بود سلام گلم‌

!!!!

داغ کردم

از اونجا ک بدش میاد پیاماشو چک کنم چیزی نگفتم

غیر مستقیم‌ چجوری بگم بهش

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

بهش مستقیم بگو از این کار خوشت نمیاد

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش مستقیم بگو از این کار خوشت نمیاد

دوست نداره پیاماشو چک کنم

اونوقت دست پیش میگیره

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

من جات بودم خفش  ميكردم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

عزیزم شاید بی منظور گفته ازش بپرس کارت با خانومه کجا ها کشیده و.. 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
تو‌خونه هر چی گف با گلم جوابش بده سلام‌گلم خوبم‌ گلم اره‌گلم😁 خودش میگیره قضیه رو

هوووووف ... اینم نه آجی

یه کار با سیاست میخام 

من جات بودم خفش  ميكردم

اینم‌ نه. بانو

عزیزم شاید بی منظور گفته ازش بپرس کارت با خانومه کجا ها کشیده و.. 

ایشون صاف و ساده هستن

هر چی میگم تو خوبی تو گلی تو پاکی،  ترس من از دیگروونه  گوش نمیگیره

ب من میگه تو ک میدونی قضیه چی هست گیر دادنت چیه

دوست نداره پیاماشو چک کنم اونوقت دست پیش میگیره

خوب بگو اتفاقی بوده

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
خوب بگو اتفاقی بوده

شما حافظ قران هستین ؟؟

خدا حفظتون کنه

ایا مفهومی هم ب مباحث قرانی پرداختین ؟؟

شما حافظ قران هستین ؟؟ خدا حفظتون کنه ایا مفهومی هم ب مباحث قرانی پرداختین ؟؟

سلام عزیزم 

به شرط لیاقت بله😊

بله تا حدودی نه خیلی زیاد 

حتی بی منظورم درست نیست به یه خانوم دیگه بگه گلممم😐😒

اره واقعا

ب ذهنم رسیده یه بار غیر مستقیم از نفرت و منزجر بودن اینکار صحبت کنم پیشش. بلکه ب فکر فرو بره 

سلام عزیزم  به شرط لیاقت بله😊 بله تا حدودی نه خیلی زیاد

موفق باشی خواهر جان

آیه ای ک تکرار اون باعث محبت و مودت بیشتر بین زوجین بشه چی هست