2777
2789

هرچی از خدا میخواین بهتون بده توروقران دعا کنید یکی از عزیزام بیمارستانه دکتر گفته تا فردا بهتون میگم می مونه یا نه

توروخدااا دعا کنین😭😭😭😭😭

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

دعا میکنم به معجزه دعاهای خانوم های اینجا به شدت دلم قرص

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا میکنم به معجزه دعاهای خانوم های اینجا به شدت دلم قرص

😭ان شاالله خدا هرچی میخواین بهتون بده

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

5تا صلوات فرستادم به حق امام حسین انشاا...فرداخبرای خوب بهتون بدن 

حتما خبرم کن که منم خوشحال شم

برای سلامتی و شفای بابام هم اگه میشه صلوات بفرس با دل شکستت ممنونت میشم

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

5تا صلوات فرستادم به حق امام حسین انشاا...فرداخبرای خوب بهتون بدن  حتما خبرم کن که منم خوشحال ...

چشم یه دنیا ممنون 

بحق صاحب این شبا همه ی مریض ها شِفا پیدا کنن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد

چشم یه دنیا ممنون  بحق صاحب این شبا همه ی مریض ها شِفا پیدا کنن  اللهم صل علی محمد وآل م ...

از ته دلم درکت میکنم که چی میکشی

منم چنین روزای سختی داشتم وکارم التماس به بچه های نی نی سایت بود برای دعا کردن

میشه بپرسم کی هست و مشکلش چیه 

التماس میکردن صلوات بفرسن و دعا کنن بابام هنوز خوب نشده ولی خداروصد هزار مرتبه شکر میکنم که نجات پید ...

خداروشکر برا منم دعا کنید حالش خوب بود یهو دیروز حالش بد شد و دکتر گفت ۱هفته بوده کیسه صفرا ترکیده و کل شکمش عفونت شده حتی عملش نمیکردن 😭گفته تا فردا بهتون ج میدم

خداروشکر برا منم دعا کنید حالش خوب بود یهو دیروز حالش بد شد و دکتر گفت ۱هفته بوده کیسه صفرا ترکیده و ...

از ته دلتون به خدا وائمه التماس کنید دست خالی تون نمیذارن انشاا...

حتما حتما منم خبر کن عزیزم 

از ته دلتون به خدا وائمه التماس کنید دست خالی تون نمیذارن انشاا... حتما حتما منم خبر کن عزیزم 

باشه ان شالله که بهت خبر خوش بدم

😭ان شاالله خدا هرچی میخواین بهتون بده

فدات شم💚 هم چنین

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎