2777
2789
عنوان

تامین هزینه های زندگی

210 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 💫

من ایا می تونم از طریقی بعضی از هزینه های زندگی مو تامین کنم ؟

مثلا توی بورس شرکت کنم و... 

چند وقت پیش خانومی اینجا تایپک زدند که با بورس و تدریس به بچه ها تا حدودی هزینه مخارج شخصی  در میاره.

دل می خواد مستقل باشم و دستم توی جیب خودم باشع.

ممنون میشم راهنمایی کنید ولی اگه در این زمینه آگاهی ندارید لطفا مزاحم نشید🤚🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون نمی فهمم ؟

منظورم اینکه هرکی گفت تدریس میکنم بلدم نباید ب حرفش اعتماد کنی 

شما بهتره کلیپ های آموزشی رو ببینی که شخص معتبر و کار بلدی تدریس میکنه

سلام به آنان که بیهوده دوستشان داریم

بورس خوبه..هزینه های معمولی درمیاد..ولی باید نوسان گیری کنی..مثلا ی سهامو بخری ی هفته ای بفروشی..بسته ب مبلغت تا حداکثر 5درصد روزانه سود یا ضررمیکنی.اینم یادت باشه اصلا با پول کس دیگه یا با پول ضروریت یا وام اینا سهام نخری.

تو اینستا پراز پیج بورسه حداقل 20تاشو فالو کن.همه اخبارو میزارن.بورس الیاس خوبه..کلا اصطلاحارو یادبگیر اولش بعدش کم کم را میفتی.دوره های پیشرفته تحلیل تکنیکال اینام بخوای جهاد دانشگاهی داره..و برا حرفه ای شذن باید بری کلاساش ولی تا ی حدی با کلیپها از اپاراتو اینستا میشه یادگرفت