2777
2789
عنوان

دکترخوب واسه تعیین جنسیت

181 بازدید | 15 پست

کسی توی نشهد دکتری میشناسه ک تعیین جنسیتاش درست باشه؟؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

*مشهد

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

اگر pgd انجام بدی هرجایی انجام بدی هرجایی انجام بشه قطعیه.فقط هم خیاس سخته.هم خیلی هزینه داره و داروهای با عارضه خیلی زیاد و اینکه ممکنه جنین هایی که تشکیل میشه هیچ کدوم اون جنستی که میخوای نباشه زحماتت هدر میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر pgd انجام بدی هرجایی انجام بدی هرجایی انجام بشه قطعیه.فقط هم خیاس سخته.هم خیلی هزینه داره و دارو ...

اخه عزیزم میگی قطعیه پس چطور اون چیزی ک میخوام نمیشه

اگر 12 هفته ای احتمالی میگن اگر 18 هفته قطعی فرقی هم نداره کجا باشه فقط از قبل نیم ساعت آب هویج بخور ک بچه فعال باشه و سرحال جنسیتش ب راحتی دیده بشه 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
اخه عزیزم میگی قطعیه پس چطور اون چیزی ک میخوام نمیشه

جنین رو آزمایشگاهی تشکیل میدن و انتقال میدن و بعد برری میکنن دختر شدن یا پسر.ممکنه همشون دختر بشن  و شما پسر بخوای

اگر 12 هفته ای احتمالی میگن اگر 18 هفته قطعی فرقی هم نداره کجا باشه فقط از قبل نیم ساعت آب هویج بخور ...

عزیزم باردار نیستم هنوز میخوام تعیین جنسیت انجام بدم قبل بارداری

فقط فقط اورعی زارع تو چهار راه گاز رسالت

نتیجه گرفتین ازش من تاحالا اسمشو نشنیدم

جنین رو آزمایشگاهی تشکیل میدن و انتقال میدن و بعد برری میکنن دختر شدن یا پسر.ممکنه همشون دختر بشن &n ...

یا خدا

عزیزم باردار نیستم هنوز میخوام تعیین جنسیت انجام بدم قبل بارداری

اهان ولی ب نظر من دکتر مطب گیاهی برو بر اساس مزاجتم ی چکت بکنه و بگه چی بخوری چون من خواهرم رفت دکتر خوب هزینه بالا جواب نگرفت بهش گفتن براساس مزاج باید دکتر بهت میگفت

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
فقط فقط اورعی زارع تو چهار راه گاز رسالت

من مشهدم

نتیجه گرفتین ازش من تاحالا اسمشو نشنیدم

اره عزیزم خودم رفتم ابجیمم رفته واقعا کارشون عالیه...عزیزم مشهده دیگه چهار راه گاز رسالت 

تیکر تولد ۳سالگی پسرام هس🤗💞