2777
2789
عنوان

میخوام اشتهام کووور شه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 19 پست
چطوری ؟

میگم که با دوچرخه ثابت

منم میخوام بگیرم که لاغر شم ۲۰کیلو اضاف دارم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ولی  اصلا  گرسنگی  نداره   و  همیشه  میگن  تا حد سیری   بخور ...

منم چون شیر میدم نمیتونم رزیم بگیرم ولی میخوام دوثابت بخرم که حداقل تا عید کم کنم ازچاقی خسته شدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کم توضیح میدی لطفا

نون  برنج   غلات  و حبوبات   و میوه ها  حذفه  

چربی های  سالم   پایه ی  رژیم  هستن    میگن  هرچی  چرب تر  کاهش وزن  بیشتر  

یه  هرم  غذایی  داره    مواد غذایی داخل  هرم  مجازه  برای  خوردن 

الان  عکس هرم  رو میزارم

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
منم چون شیر میدم نمیتونم رزیم بگیرم ولی میخوام دوثابت بخرم که حداقل تا عید کم کنم ازچاقی خسته شدم

آره  تو بارداری و شیردهی   ممنوعه

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀