2777
2789
عنوان

از حرف های دخترم وحشت زده هستم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 158 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی جا خوندم جا به جایی برا بچه ها خیلی سخته حتما ببرش روانشناس کودک تا ب مکان جدید عادت کنه

البته منم بچه بودم از ی اتاق خواب تو خونمون خیلی میترسیدم مامانمم همش نگران بود ولی از ۱۰ سالگی دیگه ترسم ریخت 

هنوزم نمیدونم چرا میترسیدم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

من خودم اینطوری شدم البته موقع خواب اصلا نمیخوام یاداوریش کنم خیلی بد بود خیلی.... فقط اینکه حس کردم چون محیطم عوض شده حس امنیتم کمه.... بچه باید بخونه عادت کنه بهش اطمینان بدید

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

بالاسرش وسایل اهنی وقران بزار توخونتون اللخصوص اتاقش هرروز یه صفحه قران باصدای بلند بخون هرچندتونستی بسم الله الرحمن الرحیم بگو همه موجودات اللخصوص جن پیش ادم باشه باگفتن بسم االله الرحمن الرحیم ازاون شخص دور میشن بعداینم صلوات دورشون میکنه.

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

اولا اتاقشو زود جدا کردی

حالا که میترسه چراغ خواب رنگی واسش بخر 

بعد بگو اینو خریدیم وقتی روشن بشه هیچ کسی نمیتونه بیاد پیشت

اگه چراغ خوابی باشه که رنگ عوض میکنه و شاد باعث میشه از سرش بیوفته

به خدا اعتماد کن ⚘