2777
2789

سلام من 7 ماه اقدامم این ماه عکس رنگی گرفتم مشکلی نبود بعد رفتم سونو واژینال گفتن فولیکول ام خیلی کوچیکه 8.دیگه این ماه بیخیال شدم اقدامم داشتم ولی اصلا امیدی نداشتم. الان امروز موعدمه اصلا اثری از پریود نیست فقط یکم سینه هام حساس شده و کمی ترشح دارم. کلا من همیشه 5 با6 روز قبل از پری همه علائم و دردام شروع میشه تا حالا اینطوری نبودم. ودر کل تا حالا هیچ وقت عقب نزدم جلو افتاده یکی دو روز ولی عقب نه. الان به نظرتون امکان بارداری هست یا بخاطر چیز دیگه ست؟ 

دارو خوردی شاید ولی اگه دارو نخوردی مبارکه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو نخوردم اصلا تازه از سوم پریودی میخواستم لتروزول بخورم

بی بی چک بزن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
من ماهی ک عکس گرفتم و سونو رفتم فولی ام هشت بودو بیست روز عقب انداختم اخر نفهمیدم بخاطر عکس بود یا ف ...

آها پس ممکنه به خاطر عکس و اینا باشه. درد سینه و اینا هم داشتی؟ 

ن درد سینه نشونه بارداری و پریودیه  یا پریودی یا باردار  ان شاء الله باردار باشی

زود نیست؟ امروز موعدم بود

2 روز بصبر

نشون میده بنظرت امروز موعدم بود

بعضیا رو نشون میده من خودم دو روز قبل موعد نشون داد هاله افتاد قشنگ 

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

اره حتی تهوع داشتم ببین اگ یک هفته ده روز عقب اتداختی تست بزن منفی بود برو دکتر ک قرص پروژسترون بده پریود شی

اخه من هیچموقع عقب ننداختم اولین بار بود بعد غکسم اونقدر عقب میوفتاد البته دکتر کفت ربط نداره ولی اولین بار بود عقب مینداختمو فک کنم بخاطر همون عکس رنگی بود

🌷