2821
2789
عنوان

علایم😝

245 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها.من تو اقدامم

من دو ساله با مدروکسی پریود میشم

معمولا دو روز بعد از قطع کردنش پریود میشدم مثلا سیکل قبلم 26 روز بود

قبل تری 26 یا 25

اما این سری الان روز 29 هستم اما نشدم

ترشح زیاد دارم.درد خفیف پریودی هم دارم اما وقتی میخوابم یا کلا دراز میکشم خوب میشه

از بی بی چک میترسم

فقط تو ده روزی که باید قرص رو میخوردم یه شب فراموش کردم بخورم به نظرتون این تاخیر میتونه از نخوردن یه دونه قرص باشه

کلومیفن و امپول اچ سی جی هم زدم.

ای بابا من اگه جاتو بودم ۱۰تا بی بی زده بودم😁

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم یه روزایی همینطور بودم الان میترسم اگه تاشب نشدم فردا صبح میزنم

ان شاءالله پریود نشی و فردا صبح بیای عکس بی بی مثبت بذاری که جیگرت حال بیاد😍

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻
ان شاالله به قول یکی از بچه ها تمام نی نی سایتو شیرینی میدم😝😝😝😝😝

ان شاءالله که مثبت باشه.منم تگ کن تا بیام ذوق کنم برات😍

تو مرحله پیشرفته تر از منی🤓 جرات کردی بی بی بزنی

آخه تولد شوهرمه خواستم خوشحالش کنم منفی شد دیگه نشد. الان نمیدونم باردارم یا نه فقط عقب افتاده

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  
ان شاالله که باشه مال منم فکر نکنم باشه چون دردام خیلی ...

منم از دیشب دردم شدید شده ک دراز می کشم کامل آروم میشه. پناه بر خدا فعلا کاری جز منتظر موندن نمیشه کرد

ان شاالله خیره من فردا یا پس فردا اگه نشدم میزنم

ایشالله باردار باشی عزیزم، من دیروز دردم خیلی شدید بود تا حالا ایجور درد زیر شکم و کمر نداشتمیه لکه عصر دیدم ولی شب پریود شدم. شما نمیدونی چرا ایجور شدم