2777
2789
عنوان

عمل بینی یه حسرت بزرگ برام شده

391 بازدید | 23 پست

تا دوسال پیش نه پولشو داشتم و نه رضایت خانواده

بعدا که پولش جور شد و رضایت خانواده رو بدست اوردم

ایندفعه مسئله کنکور جلوم بود ... گفتم کنکورو بدم بعدش عمل ... نوبت عمل هم دارم

بعدش سرکار رفتم حالا صاحبکارم تا سه ماه بهم مرخصی نمیده ...

چرا واقعا 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه چرا عمل میکنید خب اینجوری ما که عمل نمیکنیم زشت به نطر میایم

ینی چی اخه 

من پولشو دارم خودم نمیخوام دست ببرم تو صورتم اه خودتونو هر جوری هستید قبول کنید دگ 

خداروشکر که فعلا ماسکه عملم کنه کسی معلوم نیست 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
اه چرا عمل میکنید خب اینجوری ما که عمل نمیکنیم زشت به نطر میایم ینی چی اخه  من پولشو دارم خود ...

ینی چی دلیل نمیشه شما دوس نداری بقیه ام دوس نداشت باشن ک 

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.
چيشد خانوادت راضي شدن من هركاري ميكنم نميزارن😐✋🏻

عمل توی دخترای فامیل زیاد شد

یخورده واسه مامانم جا افتاد که قرار نیست نجابتم زیر سوال بره یا اینکه بمیرم😑😐

بزور مامانمو راضی کردم ....مامانمم رو مخ بابام کار کرد تاااا اونم بزور راضی شد منو ببره دکتر ... 

الان من طبیعی میخوام مادرم گیر داده عروسکی کن😐

میگم نه به اون موقعت که نمیتونستم اسم عمل بیارم جر واجرم میکردی و نه به الانت که میگی عروسکی کن😐

ینی چی دلیل نمیشه شما دوس نداری بقیه ام دوس نداشت باشن ک 

زیبایی مصنوعی به چه درد میخوره تازه برا خیلیا اصلا زشتم میشه نمونش دوستم اصلا خوب نشده اصلا اینهمه هم پول داد دکترشم تازه خوب بود 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
عمل توی دخترای فامیل زیاد شد یخورده واسه مامانم جا افتاد که قرار نیست نجابتم زیر سوال بره یا اینکه ...

😂😂😂😂

والا تو فأميل ماهم زياد شده اين شوهرم راضي نميشه ك نميشه ميگه بزار عمل كنن تو نكن