یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واای توام ب درد من گرفتار شدی کنار بیا من خونه مادربزرگمم از شدت خروپوف دارم میمیرم
دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین
قربونت برم که هم دردیم...... یعنی دارم دیوونه میشم.من تو سکوته کامل میخوابم. حالا بقله گوشم ...
واای اره منم چسبیدم ب مادربزرگم دارم دیوونه میشم
دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین
ههههه.تو منی یا من توام؟؟؟ من بچم کنارمه نمیتونم جامو عوض کنم.تو که جاتو عوض کن راحت ...
متاسفامه ب دلیل اینکه مهمون زیاده و همه پسر هستن و تو هال خوابیدن من و مادربزرگم و خانم ها تو ی اتاقیم و نمیتونم جام و عوض کنم دارم دیوونه میشم