2777
2789
عنوان

خواببببببببم نمیره😑😩😩😩

118 بازدید | 15 پست

مادرجونم خونمونه.پیشه من خوابیده انقد خرو پف میکنه نتونستم بخوابم😩😩😩😩😩

سرم داره میترکه

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای توام ب درد من گرفتار شدی کنار بیا من خونه مادربزرگمم از شدت خروپوف دارم میمیرم 

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

وای من شرایط  خوابیدنم‌ عوض بشه، اصلا یکی خونه‌مون باشه یا من خونه ی کسی باشم‌نمیتونم بخوابم‌

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
واای توام ب درد من گرفتار شدی کنار بیا من خونه مادربزرگمم از شدت خروپوف دارم میمیرم 

قربونت برم که هم دردیم......

یعنی دارم دیوونه میشم.من تو سکوته کامل میخوابم.

حالا بقله گوشم ......

قربونت برم که هم دردیم...... یعنی دارم دیوونه میشم.من تو سکوته کامل میخوابم. حالا بقله گوشم ...

واای اره منم چسبیدم ب مادربزرگم دارم دیوونه میشم

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 
وای من شرایط  خوابیدنم‌ عوض بشه، اصلا یکی خونه‌مون باشه یا من خونه ی کسی باشم‌نمیتونم بخوابم‌

اوووف دقیقا.

از صبح مامان امینا بودن خسته کوفته اومدم بخوابم.......تازه با بچه کوچیک

واای اره منم چسبیدم ب مادربزرگم دارم دیوونه میشم

ههههه.تو منی یا من توام؟؟؟  

من بچم کنارمه نمیتونم جامو عوض کنم.تو که جاتو عوض کن راحت شی

ههههه.تو منی یا من توام؟؟؟     من بچم کنارمه نمیتونم جامو عوض کنم.تو که جاتو عوض کن راحت ...

متاسفامه ب دلیل اینکه مهمون زیاده و همه پسر هستن و تو هال خوابیدن من و مادربزرگم و خانم ها تو ی اتاقیم و نمیتونم جام و عوض کنم دارم دیوونه میشم

متاسفامه ب دلیل اینکه مهمون زیاده و همه پسر هستن و تو هال خوابیدن من و مادربزرگم و خانم ها تو ی اتاق ...

اوووووف.پس توام مجبوری

اوووووف.پس توام مجبوری

اره متاسفانه