2777
2789
عنوان

با بیتوجهی های شوهر چیکار بابد کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 64 پست
هیچی همینجوری داره و نمیده قارچ پوستی گرفت انقدر پاشو میحارونه خون میاد یک ساله میگم برو دکتر میگه ...

جان من چرا دوسش داری نه واسه خودش ونه واسه زندگیش وزنش ارزش قایل نمیشه حیف جونی نیست ادم این مدلی بگذرونه 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
بی محلی به اون معنا نه که کلا نادید بگیریش،منظور این که خونسرد باشی،همه چی رو واگذار کن به خودش ببین ...

الان باید ی قسطو بده نمیده

نمیتونم بهش نگم

اون اقاهه اشنای بابامه😓

واسه قسط بانک ک بابام ضامنه همش باید بگم بهش بده

انقدر امروز فردا میکنه یهو ی خرجی میاد اون پول میره بعد میگه ندارم

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان من چرا دوسش داری نه واسه خودش ونه واسه زندگیش وزنش ارزش قایل نمیشه حیف جونی نیست ادم این مدلی بگ ...

دوسش دارم خیلی😓

دلبری کن براش دلبری کردن با دوست داشتن فرق داره

دلبریم کردم نشده

تو وجودشه

شده جوری پشیمون شده ک گفته بار اخره میخوام عوض شم ولی فقط ۲ روز تونست خوب بمونه

دلبریم کردم نشده تو وجودشه شده جوری پشیمون شده ک گفته بار اخره میخوام عوض شم ولی فقط ۲ روز تونست خ ...

ببین وقتی خودت خودتو دوست داشته باشی و به خودت اهمیت بدی همه عاشقت میشن این واقعیته بهخودت برس برو باشگاه دوست پیدا کن برو آرایشگاه طوری که وقت سر خاروندن نداشته باشی بعد میبینی چجوری عاشقت میشه

بی توجهی داریم تا بی توجهی اکثرا همینطوره  

اکثرا همینطوره نه همش

خوده شما

من متوجه ام تاپیکایی ک میزنین با همسرتون بحثتون شده و ب شما شک کرده

ولی شما تو حرفاتون اینو نشون میده ک داره اشتباه میکنه

ولی بقول خودتون خیانت نکردین

ببین وقتی خودت خودتو دوست داشته باشی و به خودت اهمیت بدی همه عاشقت میشن این واقعیته بهخودت برس برو ب ...

مطمعن باش اونم غرق روز مرگیاش میشه 

کلا دوست داره سر منو یجا گرم کنه ک بره سرکار من زنگ نزنم بگم زود بیا 

یا اگه دوستش میگه بیا فوتبال منو ببره جایی بزاره ک نگم نرو و فلان

کلا سر حرفاش نمیمونه اصلا

دلیلی برا دیر انجام دادنش داره؟

نه

داداششم همینجوریه اخلاقش

فقط خوب کار میکنن

یعنی عرق کار کردنن

تو زندگی هر مشکلی پیش بیاد اصصصلا

دکتر بزووور و دعوا باید برن

بیتوجهی کم‌محلی مدلشونه

اگه غر بزنم حق دارم میدونی چرا؟ چون ۳ ماه پیش باید ی قسطیو میداد نداده هی میگم بده میگه فردا فردا م ...

عزیزم نباید زیاد بگی. مادرانه رفتار نکن. دوست منم همه چی رو تذکر میداد ب همسرش همش سعی می کرد کاراشو مدیریت کنه. یک روز رفتیم باهاشون بازار ک لباس گرم برای همسرش بگیرن همسرش وقتی لباس می پوشید مثل بچه ها شده بود استرس داشت ک یک موقع کار خرابی انجام نده انگار می خواست گریه کنه وایساده بود خانمش لباسشو مرتب کنه. بعد ب دوستم گفتم خیلی ب همسرت گیر میدی دوستمم ب خودش حق میداد ولی مرد رو باید بزاری اشتباه کنه تا مرد شه تا تجربه بشه براش. نباید همه چی رو همش بهش یادآوری کرد نباید کاراشو مدیریت کرد اینجوری مستقل نمیشه اقتدار خودش و از دست میده

کارش چیه؟

کارمنده

بعدظهرام تا شب با داداشش وسیله خونه میبرن خونه مشتریا یخچال گاز ماشین لباسشویی اینا