2777
2789
عنوان

قطع شیردهی دخترم

154 بازدید | 21 پست

بچه ها دخترم ۲ سال و ۵ روزشه از امشب تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش ساعت ۸ اینجورا بود چسب زخم زدم به جفتش اومد بخوره دید چسب زدم بوسش کرد و رفت تا نیم ساعت پیش که بیدار بود دلش میخاست ولی بوسش میکرد و میرفت آخرشم رو پام خوابید و بهونه خاصی نگرفته تا الان ینی دیگه اذیت نمیکنه؟(دختر من خیلی وابسته به سینم خیلی نبود کلا سه چهار بار تو طول روز میخورد غذا بیشتر میخورد)

خوبه انشالله راحت بگیری تموم شه

شبا هم بیدار میشه برا شیر؟

سه چهار  بار برا دوسال کم نیستا در طول روز

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بیدار نمیشه تو ۲۴ ساعت ۳ یا ۴ بار میخورد

اگه یک سره بخوابه خیلی خوبه راحت میتونی بگیری در طول روزم هر موقع خواست ببرش سر یخچال یه خوراکی که دوس داره بده میوه بستنی ژله شیربرنج هرچی که دوس داره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اگه یک سره بخوابه خیلی خوبه راحت میتونی بگیری در طول روزم هر موقع خواست ببرش سر یخچال یه خوراکی که د ...

اره شبا بیدار نمیشه چون قبل خوابم دسر بهش میدم حسابی سیر میشه میخوابه مثلا الان ۲ و ربع خوابید معمولا تا ۱۰ صبح میخوابه بیدار نمبشه

منم ۱۵ روزه فقط شبها موقع خواب میخوره نمیدونم چ جوری کلا قطش کنم  خیلی وابستس ۲۳ماهشه

مانلی منم وقتی میخواست بخوابه میخورد مثلا بعد از ظهر و شبا ول یوابستگیش خیلی کم بود

اره شبا بیدار نمیشه چون قبل خوابم دسر بهش میدم حسابی سیر میشه میخوابه مثلا الان ۲ و ربع خوابید معمول ...

ببخشید چه دسری میدی؟ ظهرام میخوابه؟

فک کنم راحت باشه کارت انشالله سرشو گرم کن اسباب بازی کوچیک بگیر براش و...

[QUOTE=151683670]مانلی منم وقتی میخواست بخوابه میخورد مثلا بعد از ظهر و شبا ول یوابستگیش خیلی کم بود[/QTE.   شبا فقط با شیر خوردن میخوابه اگه بهش ندم یه قشقرقی به پا میکنه که نگو

ببخشید چه دسری میدی؟ ظهرام میخوابه؟ فک کنم راحت باشه کارت انشالله سرشو گرم کن اسباب بازی کوچیک بگیر ...

من یا سرلاک و موزو شیر و عسل و قاطی میکنم میدم میخوره یا موز و بیسکوییت مادر یا دنت یا اصلا موز خالی  میدم میخوره سیر میشه

من یا سرلاک و موزو شیر و عسل و قاطی میکنم میدم میخوره یا موز و بیسکوییت مادر یا دنت یا اصلا موز خالی ...

نوش جونش.قربون هرچی بچه ی خوش خوراک و اشتهاس