2777
2789

تو این یک ماه پسرم سه بار تب کرده و بردم دکتر 

امروز باز تب داشت بردم دکتر سفکسیم شربت سرما خوردگی داد

سری اول سه روز بیمارستان بستری شد و سری دوم دکتر ازیترومایسین داد

احساس میکنم سیستم دفاعی بدنش ضعیف شده چیکار کنم

در ضمن یبوست  هم داره یکشنبه گلاب به روتون دستشویی کرده بود 

بعدچهار روز امروز با شیاف دستشویی کرد 

میتونه تبش از یبوست باشه؟؟؟

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه...نگران نباش...اما تا یکی دوهفته آینده اگه مدام تب داشت بی دلیل ،حتما ببر روماتولوژیست اطفال تهران....پیش دکتر رضا شیاری...کوتاهی نکنیاااا

بهش هم بیخودی چرک خشک کن نده....ممکنه اصلا عفونتی در کار نباشه...تبهای مداوم باید پیگیری بشن

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

تبش صد در صد از یبوسته . براش شربت انجیر بگیر از داروخونه . یک قاشق بهش بده بعد نیم ساعت شکمش کار میکنه . نزار یبوست بگیره . میوه ای آلو و طالبی و ... خیلی حوبه . موز نده بهش . غذاهای خشک نده حتما خورشتی و آبکی بده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
شربت استامینوفن فقط مارک پاراکید..زنگ بزن آژانس بیاره اگه نداری  ایبوپرفن شربتش  جورابشو ...

ساعت 11بهش استامینوفن پاراکید دادم 

بعد نیومد پایین ساعت1شیافش رو گذاشتم براش الان خوبه

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏