2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

305 بازدید | 40 پست

بچه ها جونم توروخدا راهنماییم کنید شوهرم خییییلی قهر میکنه یعنی سر چرت ترین چیزا

منم همه راهارو رفتم ینی هم باعشق رفتار کردم نشده  هم مثل خودش شدم باز جوابی نگرفتم دیگه دهنم سرویس شده خودمم چون ادم احساسی هستم طاقت قهرو ندارم دیگه نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهکار بدید😘😘

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواش کن بگو اینجوری میکنی از چشمم میفتی البته اینو بگی تا ی چند ماهی فکر کنم دوباره قهر کنه

خیلی گفتم ولی تاثیری نداشته

بعد از آشتی ازش قول بگیر دیگه قهر نکنه و قشنگ بشینه ناراحتیش رو بگه و صحبت کنید تا موضوع حل بشه .

امتحان میکنم عزیزم

واقعا نمیدونم چطور رفتار کنم    

دقیقا توام مث خودش رفتار کن.حالا من مثل خودشم شدم امانتیجه ای نگرفتم و بازم همون اش و همون کاسه.ولی جیگرم خنک میشه وقتی قهره منم بدتر از اون میشم و جگرم خنک میشه

سخته که اینجور

خیییییلی همیشه بهش میگم تو باید یکی مث خودت پیدا میکردی بی احسااس منم که خیلی احساسی اصلا دیگه حوصلمو سربرده

عزیزم شوهر منم همینه 

یه بار تو اینترنت خوندم مردایی که نمیتونن حرفشون رو راحت بزنن مدام قهر میکنن

یه بار که بدجوری قهر کرده بود

یه نامه ی چند خطی براش نوشتم و گذاشتم بالای سرش ازش خواستم تو ادامه برام از علت قهرش بنویسه 

صبح برام دو صفحه پرررر نوشته بود

البته حرف خاصی توش نبود ولی حس کردم خیلی راحت شد

بعد اونم قهر نکرده اما اگه قهر کنه باز همین کار رو میکنم

به شما هم پیشنهاد میدم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منم سر کوچکترین چیزی همیشه ناراحت میشدم و قهر میکردم اما از وقتی متوجه شدم واقعا چقدر همسرم ناراحت م ...

چیکار کرد که ترک کردی این کارو ینی چه رفتاری داشت