2777
2789

من دوماهه اومدم خونه مادرم با شوهرم دعوامون شد شوهرم بهم خیانت میکنه بد دهنه بدبین و خانه گمانه دست بزن شدید هم داره این بار اول نیست که اومدم خونه مادرم ولی هربار میاد میگه دیگه تکرار نمیکنم و دیگه هیچوقت بهت  دست نمیزنم و بزار زندگیمون از هم نپاشه و از این حرفها...منم راضی میشم باهاش میرم این بارم مثل همیشه شدید کتکم زد کلی تهمت و توهین.وخیانتش هم که جدا.منم اومدم خونه مامانم وازش شکایت هم کردم تصمیم دارم جدا شم ولی...

ا گه هستین تا بقیشو بگم خواهرانه راهنماییم کنید چیکار کنم اگه جای من بودیم چیکار میکردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو😢

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بفرما

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
ببخشید خانه گمان یعنی چی؟

یعنی شکاک ، فکر کنم اسی ترکه

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

جدا میشدم.

مردی که رو زنش،دست بلند کنه مرد نیست نامرده.

این نمیتونه اخمتو وا کنه توقع داری بختت رو وا کنه..

خیانتم ک میکنه، بددهنم ک هست.

اگه واقعا همینطوره، گوربابای حرف مردم چرا بسوزی بسازی!

مگه قراره چندبار زندگی کنی، مهریتو بگیر جداشو.

خدارو چ دیدی شاید آرامش ب زندگیت برگشت