2777
2789
عنوان

امشب

99 بازدید | 16 پست

بچه ها اگه امشب خواسته ای از امام حسین دارین که دلتون میخواد امام حسین بهتون بده تا سال بعد محرم به ارزوتون برسین چیه؟ بنویسین از اقا امام حسین بخواین هر چقدرم گناهکاریم و روسیاه هر چقدرم دور شدیم ولی بخواین ازش همینجا برای امام حسین بنویسین

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟

اول سلامتی بعد خوشبختی با شوهرم 

توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه فقط شوهرم میگه جدا بشیم توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه دلم خیلی شکستس ۴ روزهه ن پیام داده ن چیزی 

برای مامانمم دعا کن 😔😔😔🙏🏻

خدایا کمکم کن یا الله 😔❤🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/user/410d49c8-96e7-4daf-a92a-04b951d632b4/خااااانم

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

دلم میخواد سال بعد با بچه م تو مراسمش شرکت کنم😔

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اول سلامتی بعد خوشبختی با شوهرم  توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه فقط شوهرم میگه جدا بشیم تو ...

انشاالله عزیزم امشب شب اول محرمه از خود اقا امام حسین بخواه بی جواب نمیمونی حتما برات دعا میکنم تو هم برای من دعا کن

یا حسینم

من بچه میخوام

مهم نیس تو بطن خودم بزرگ نشده باشه

مهم نیس

نن مادر بیولوژیکش نباشم

فقط بجه میخوام

مرسانای متو تا ۴۰ یا ۵۰ روز دیگ بهم برسون

خودت میدونی

رو چشمام بزروش میکنم

خواهش میکنم

این موردی ک پیدا شدع

اولا بچه سالم باشه

دوما مال من بشه

بارخدایا یاربم

تو رو ب عباس قسمت میدم امسال حاجت روا بشم

به زودی من مامان میشم😊در باره ناباروری میتونم کمکتون کنم
انشاالله عزیزم امشب شب اول محرمه از خود اقا امام حسین بخواه بی جواب نمیمونی حتما برات دعا میکنم تو ه ...

انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده عزیزم همیشه خوشبخت باشی تنت سالم و دلت خوش 

خدایا کمکم کن یا الله 😔❤🙏🏻
یا حسینم من بچه میخوام مهم نیس تو بطن خودم بزرگ نشده باشه مهم نیس نن مادر بیولوژیکش نباشم فقط ب ...

عزیزم تو مادر خوبی میشی برای مرسانا ❤

امروز بابام تو فروشگاه میخواست شیر آب کوچیک بخره، کرد تو دهنش و توش فوت کرد!!!!حالا ما بشدت تو کرونا رعایت میکنیم، اینجوری که شش ماهه خونه کسی نرفتیم بدون ماسک تا در حیاطم نرفتیم...چون خودش ده سال پیش عمل قلب باز انجام داده!!

خدا بهمون رحم کنه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

اول :ظهور اقامون و از بین رفتن کرونا از جهان

دوم :شفای تمام بیماران روحی و جسمی 

سوم: ازدواج همه ی دختران و پسران مجرد 

چهارم: ازدواج همه ی  عاشقا باهم 

پنجم: بچه دار شدن همه ی زوج ها 

ششم: خونه دار شدن همه ی مستاجر

هفتم:  افزایش امنیت آرامش و رزق و روزیه  همه ی مردم 

هشتم: آمرزش گناهان  خودمون و رفتگانمون 

نهم :  سلامتی همه ی پدر ها و مادرها و آمرزش گناهانشون 

ب حق امام‌امام حسین علیه السلام 🙏

🍒🍹

خدایا تورو ب امام حسین قسم میدم..بحق این شب های عزیز منو عشقم هرچی زودتر بهم برسیم و سال دیگه این موقع سرزندگیمون باشیم و ی زندگی عاشقانه و گرم و صمیمی داشته باشیم..خدایا تورو بحق امام حسین سایه هیچ پدر و مادری از بالاسرشون کم نکن سایه پدر و مادر منم سالیان سال رو سر من و برادر هام باشه...خدایا تورو بحق امام حسین شفای معصومه ۲۰ساله نابینا و بده و چشمش مثل دلش روشن بشه..

ب امید خدا تا تاریخ۹۹/۹/۹من و عشقم بهم رسیدیم😍😍😍😍😍😍😍