2777
2789
عنوان

تولد شب اول محرم

515 بازدید | 31 پست

سلام خانما

تولد دخترم رو من امروز تمام سعیم کردم قبل اذان مغرب باشه تا بی حرمتی نشده باشه ولی عکس گرفتن و کیک فوت کرونش بعد اذان شد. فقط خودمون بودیم و کسی رو دعوت نکردم دست و آهنگم نزدیم فقط عکس گرفتیم و یه کوچولو براش تولدت مبارک خوندیم.همینجور تو فکرم بد نباشه و ...

بنظرتون مشکل داره از لحاط حرمت یا شگون داشتن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم.. بنظر من شما بخاطر بچت شاد بودی.. نه بخاطر محرم ... بنظرم اون زمان اونا بخاطر شهادت امام حسین و یارانش شادی و پای کوبی کردن. وگرنه شما بخار تولد بچت بوده نه بی حرمتی به محرم.. تولدشم مبارک صد ساله بشن انشالله با شادی و سلامتی 

من به تمام ارزو هام میرسم... خدا اونارو بهم میده خیلی زود 

من باشم این کار رو انجام نمی دم. ولی الان که انجام دادی بگو استغفرالله شادی و... هم که گفتی انجام ندادین خدا بخشنده هست و می بخشه

البته بستگی به میزان اعتقادات خودت داره الان قطعا یه عده میان منو می خورن که چه ربطی داره خوب کرده تولد گرفته و... 

بهتر بود قبلا میگدفتین. ولی حالا دستم نردین که.. ولی اونایی که میگن کلا تو محرم اشکالی نداره بدونن محرم خیلییییی حرمت داره و به شخصه نتیجه بی حرمتی رو حس کردم

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰