2777
2789
عنوان

شش قلو😧😮

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 59 پست
۲۰ سالگی هفت تا بچه خیلی بده

خیلی هم خوبه،اعصابش سرجاشه،بعد سی سال دیگه اعصابی نمی مونه برا آدم نمونش خود من که همش درحال دعوا با دخترامم..طفلیا هر کاری میکنن دعواشون میکنم😔😔😔😔

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجاي اينكه انقد تعجب كنيد لطفا بگيد سبحان الله و ماشالله  و دعا كنيد كه خداوند شش قلوهارو حفظ ...

👌👌👌

بچه ها نعمت و رحمت خدا هستند، بدبختی نیستند که اینطور میگند.درسته آسایش کمتری وجود داره ولی این حرف ها هم درست نیست.

خدا به رزق و روزیشون برکت فراوان بده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی هم خوبه،اعصابش سرجاشه،بعد سی سال دیگه اعصابی نمی مونه برا آدم نمونش خود من که همش درحال دعوا با ...

چرا اینجوری فکر میکنی تو هر سنی بچه اعصاب خوردی خودش رو داره منم زیر ۲۵ هستم حوصله بچه داری رو ندارم

.

وای ما تو این اوضاح بد اقتصادی ب زور واسه دخترم ک یدونس شیرخشک اینا میخرم واقعان شرایط خیلی سخته دیگ‌توقعات خودمونو باید کم کنیم واس بچه هامون

میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
از نظر من سن مناسب بارداری یعنی آمادگی ذهنی و مالی و خیلی چیزای دیگه  خب خیلیا تو این سن بچه د ...

عزیزم الان اینارو میگی ولی به محض اینکه اقدام کنی صد تا فکر میاد تو سرت همش استرس داری نکنه نگیره 

من که ۶ سال بچه نمیخواستم حالا که تو اقدامم میگم کاش دو سال پیش که جوون تر بودم دومی رو نیاوردم البته الان ماه اول هست دنیام زیرورو شده میترسم نشه

خدایا شکرت 
شاید احتمال داره دوس داشته دوقلو بیاره زده ۶ تا شدن خیلی شیرینه سه پسر سه دختر

کجاش شیرینه عزیز جااان؟ از زهر مارم تلخ تره وضعیت خراب هفت تا بچه مگه شوخیه هزینه ی روزشون یک میلیون شده فقط 

عزیزم الان اینارو میگی ولی به محض اینکه اقدام کنی صد تا فکر میاد تو سرت همش استرس داری نکنه نگیره&nb ...

اگه نگیره هم برامون مهم نیست راستشو بخوای 

منو همسرم عاشق بچه هاییم فکر نکن اینجوری میگم منظورم اینه از بچه ها خوشم نمیاد 

بچه خواهر شوهرمو بچه جاریم عشقای منن انقدر که دوسشون دارم و دلبری میکنن برام 

ولی منو همسرم علاقه به بچه دار شدن نداریم و واس همین در جواب استارتر منم جواب منطقی دادم 

حالا نظرا متفاوته

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑