سلام دوستان دکتر برام قرص فیفول و مولتی پریناتال تجویز کرده و گفته روزی یکی بخور ولی خیلیا میگن فیفول تو ۳ماه اول ضررداره چیکارکنم؟ میترسم بخورم خدایی نکرده بلایی سربچم بیاد درضمن هفته ۱۰هستم لطفا اگر کسی تجربه ای داره بگه ممنونم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بابا فیفول همون آهن و اسید فولیک خیلیم لازم و ضروریه، حرف دیگران بیشتر از دکترت برات ارزش داره😐
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
ن ب دکترم اعتماددارم دکتره خیلب خوبیه ولی اونقدر نظر بد تو گوگل بود ک ترسیدم
بالا گوگل رو ول کن، من اون روز زدم شکمم درد میکنه تا مرز سرطان و ترکیدگی و فلان رفت ، اصلا گوگل منبع مناسبی نیس هر ننه قمری یه نظری نوشته
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب