2777
2789

اینم کنکور هنر 👆 سوالا رو تطبیق بدین 

این حجم از بی عدالتی داره خفه ام میکنه 😭

به این نگاه کنید فروش سوالا قبل از کنکور !!! بعد سازمان سنجش میگه تقلب نیست و فلان ... واقعا دروغگو ترین هستن ... دارن حق ما رو میخورن این کانال ۸۰۰۰ عضو داشته ببین چه تقلب گسترده ای شده 😭

ثابتم کرده سوالا دستشه اونم نمونه اشه با کنکور هنر تطبیق دادم درست بود خودتون نگاه کنین 😐😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن سوالا قبلش لو نرفته -_- این اگ دقت کنی زیر عکسی ک فرستاد نوشته ویرایش شده تو اپدیت جدید تلگرام میشه عکسی ک فرستادی ویرایش کنی ب جاش یکی دیگ بذاری !
ولی خب سرجلسه خیلی لو رفته

سوالای کنکور حین ازمون لو رفتن ... بچه هایی که عکس انداختن عکسا رو واسه کسایی که هماهنگ کرده بودن میفرستادن و کلید سوالا رو دریافت میکردن ... واقعا زیبا نیست ؟؟؟؟؟ 

این امنیت ازمون کنکورمونه واقعا !!! 

نوشتن برخورد میشه بابا امسال کلا مسخره بازی بود جدی نگیر

دروغ میگن به خدااااا ... هر چی صدا و سیما میگه یه مشت چرت و پرته خودم صد بار به این خبرگزاری ها پیام دادم و زنگ زدم که اقا به خدا به پیر به پیغمبر سوالا لو رفته به خدا تقلب زیادی شده ولی انگار نه انگار 

ن سوالا قبلش لو نرفته -_- این اگ دقت کنی زیر عکسی ک فرستاد نوشته ویرایش شده تو اپدیت جدید تلگرام میش ...

ویرایش شده ولی ساعت چند؟؟؟ بچه ها تو کانال بودن عزیزم یه روز قبل ازمون هنر سوالا رو گذاشته