2777
2789

سلام دوستان...سوالم از جلفاییای عزیز اینه که فردا جمعه فروشگاههای سطح شهربازه؟

و دوستان هر دوشهر برای خرید عمده لباس زنانه به کدوم منطقه برم؟ بخصوص از بانه اصلا شناختی ندارم باز جلفا چندبار اومدم...ممنون میشم ازتون❤💋

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جلفا رفتم پارسال میگفتن بازار دیکه مثل قبل نیست خیلی از مغازه هاش بسته بود

آره بخصوص بعد ازگرون شدن ارز دیگه نمیشه خرید کرد

الان جلفا هستی؟ اهل اونجایی یا مسافر؟

نه من تبریزم ولی خب معلومه قیمتا خیای فرق کرده

بازار قدیمی تبریز که خیلی قیمتها بهتر ما پارسال مسافر تبریز بودیم شهر قشنگی دارین 

متشکرم عزیزم ولی خیلی باید بگردی تا جنس با کیفیت پیدا کنی و برای خرید عمده مناسب نیس

گفتم اگه برای مسافرت رفتی حتما برو کلیسای سنت استپانوس و ببین و آسیاب خرابه خیلی قشنگه  

سنت استپانوس رفتم با اینکه چند روز کوفتگی شدید داشتم بخاطر شیبش ولی خیلییبی زیبا بود تصور اینکه اون منطقه بکر میان اون طبیعت یه کلیسا بود و با اسب تردد میکردن خیلی قشنگه😍 ولی آسیاب خرابه نرفتم و ایشالا فردا میرم🙂