2777
2789

سلام... بچه ام 20 روزشه به نظرتون بهش پستونک بدم یا نه؟ 

لطفا دلیل خودتون رو بگین... چرا آره چرا نه؟ چه ضرری یا سودی داره؟ 

تعداد رای : 27
نظرسنجی
آره
10
37%
نه
9
33%
نظری ندارم
8
29%
خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان صدا خفه کن خیلی خوبه

ولی از پستونک گرفتن خودش یه پروسه سخت داره 

اگه‌میبینی انگشت میخوره پستونک بهتره

ولی اگه‌نه نده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

من پسرم مدام شیر میخواست در حالی که سیر بود.جور بدی اذییت میکرد بهش دادم ولی یک سالگی ازش گرفتم چون خودشم راغب نبود

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

من فقط میدونم دکتر سرکارات متخصص جراحی فک و صورت و استاد دانشگاه به بچه اش پستونک میداد!البته اون نه زنش شیلا خداد میداد ولی خب حتما ضرر نداره دیگه

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

با ضررش کاری ندارم اینکه هردفعه دهنش بذارم سخته بشورم و اینکه ازش بگیری هم درد سر داره پس از اول ندادم و نمیدم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

نه دخترمن پستونکی بودخیلی اذیت کردتاگرفتم ازش دوساله ونیمه بودبعدیکی ازدندونهای جلوش بهم چسبیده هست

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍