2777
2789
عنوان

میشه واسم...

80 بازدید | 14 پست

واسم دعا کنین خیلی استرس دارم فردا کنکورمه 

ریاضیا میگن شیمی خیلی سخت بوده من همه امیدم شیمی بوده و ریاضی و فیزیکو خیلی میترسم 

ادبیاتم که از همه بدتر میگن خیلی سخت بوده😱😱😭😭

زیستم که جای خودا داره...

خیلی نگرانم خیلی...

احساس میکنم هیچی بلد نیستم...😔😔😔

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
احساس نکن ایشالا خوب میدی

یعنی میشه😢😢😢

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم اینقد دلداری و امید دادم این چن روز    

😢😢😢😢

اللهم صلعلی محمدوآل محمد و عجل فرجهم

یعنی خدا کمکم میکنه؟حسرت این یکیو مثل نیزهوشان و نمونه به دلم نمیزاره

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم 

به خدا توکل کن 

دست بگذار روی قلبت و ذکر الذین امنو و تطمین قلوبهم بذکر الله الا بذکر الله تطمین القلوب رو سه بار بگو 

ارووووم میشی 

روز کنکور هم همینطور 

یادش بخیر ماهم این روزها رو گذروندیم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم  به خدا توکل کن  دست بگذار روی قلبت و ذکر الذین ...

مرسی😢😢😢😢

میترسم خیلی سخت باشه

احساس میکنم دخترداییمی والا

😐😐😐😕😕😕😕؟؟؟وا چرا؟؟