2777
2789

یه مدتی میشه که با شوهرم قهرمو اومدم خونه مامانم امروز پرینت پیام ها و تماس هاشو اوردم یه شماره ای توش بود که هرروز بیشتر از پنجاه تا پیام بهش داده بود وقتی به اون شماره زنگ زدم یه خانوم جواب داد الان نمیدونم چیکار کنم که بفهمم اینا باهمن یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميخواهي جدا شي 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

عجب عجب چرا اخه خیانت زیاد شده یکی‌بهم‌بگه 

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  
یک درصد احتمال بده گوشی مرد بوده، خانمش جواب داده

با مرده هم همش اس بازی میکرده؟

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!