من بینیم قوز داره وقتی عینک میزنم این عیبم پوشیده میشه
حالا به نظرتون چشامو لیزر کنم بعدشم بینیمو عمل کنم یا از این عینکای جدید که گرد و خوشگلن بگیرم؟
از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم تا او را به عشقش برسانم میدانی؟! اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدنبه عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کندو عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
من لازیک کردم یعنی دنیا برام بهشت شد.نعمت دیدن نعمت تار نبودن.وای چقدر حس خوب داشت.برو عمل کن عینک چیه.خزار تا چیز داره ماها کشیدیم که تابلو نمیتونی از دور بخونی......و ملی چیز دیگخ
لیزر کن دیگه دغدغه ای عینکم گم شد ای بینیمو زخم کرد چشام کوچیک شد.. یا عینکم شکست راحت بشی.. کسی دوست ندارم عینک داشته باشه لیزر کن راحت
دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم تا او را به عشقش برسانم میدانی؟! اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدنبه عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کندو عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!