2777
2789
عنوان

بی بی چک

127 بازدید | 18 پست

کسایی که تجربه بی بی چک دارن بعد از چند روز جواب میده واسه من بعد ۷ روز تاخیر چیزی نشون نداد ولی بعد از یکساعت که بهش نگا کردم هاله داشت حالا نمیدونم درسته یان و الانم لکه بینی دارم یعنی باردارم یا ن؟میترسم کیست باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعد یکساعت غلطه

من بعد ده دقيقه هاله داشت صورتي خيييييلي كمرنگ ولي بتا دادم منفي شد نابودم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من بعد ده دقيقه هاله داشت صورتي خيييييلي كمرنگ ولي بتا دادم منفي شد نابودم

عزیزم شاید لقاح دیر بوده و بتات کمه هنوز اگه پریود نشدی هفته دیگه ازمایش بده

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
لکه هات زیاد شد که خوب یعنی پریود شدی ولی اگه لکه هات کمه و شبیه پری نیست برو آزمایش بده خیال خودتو ...

ازمايشام چرته من تاخير دارم علائم دارم بيبي چكم هاله داشته صب رفتم بتا دادم صفر يني چي خب

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
عزیزم شاید لقاح دیر بوده و بتات کمه هنوز اگه پریود نشدی هفته دیگه ازمایش بده

اخه نبايد مثلا يه عددي ميزد مثلا ٢ يا ٣ زده صفر 

جدا دلیلش چی بود؟

نميدونم هنوز هنگم يك ساعت پيش جواب ازمايشمو گرفتم سر درد شديد دارم