2777
2789
عنوان

لیزرموهای زائد

168 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم .من جلسه دوم لیزرمو بادستگاه پلاتینیوم پلاس رفتم دوروزپیش جلسه دومم بودولی موهام دارن درمیان .کسایی ک تجربه لیزر دارن طبیعیه ؟؟ یایکم باید رشد موها دیرتربشه ؟ کسانی ک تجربه لیزر دارن ممنون میشم راهنماییم کنن .

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
برا من این اینطوری بود که موها رشد میکرد بعد میریخت

اها پس زود رشدکنن طبیعیه من فک میکردم یکم دیرتردرمیان لااقل 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن با بدن و مدل مو فرق داره

برای بعضیا زود در میاد و میریزه

برای بعضیا دیر تر درمیاد

من خودم جلسه ی اول که رفتم تا ملسه ی بعدش اصلا شیو نکردم چون خیلی خیلی کم دراومده بود و همونارو هم انقدر سست شده بود با دستم میکندم 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید🌸🌸
بدن با بدن و مدل مو فرق داره برای بعضیا زود در میاد و میریزه برای بعضیا دیر تر درمیاد من خودم جلس ...

چقدرخوب من جلسه اول ک رفتم تاجلسه دومم پنج شش بارمجبوربودم شیو کنم .دستگاه شما چی بود ؟ پلاتینیوم پلاس خوبه بنظرتون؟؟ 

دستگاه من SHR بود خودمم برای خودم لیزر کردم خخخخ

نشنیدم اسمشو گلم .خوبه بازنتیجش دیدی 

پیش دکتر رفتید؟ میشه بگید کجا و پیش کی و هزینه ش چقد شد؟

بله شهرستانم عزیزم دکترعلی شجاعی .بیکینی وزیربغل وپاکامل ۳۵۰

من بخوام از گردن تا پایین بنظرتون چقد میشه؟

بستگی ب دستگاه وجایی که میرین داره .دخترعموم کل بدنش ۷۰۰ میره .اکثرجاها همین حدوداس 

حالا خوب هست کارش؟

بستگی ب دستگاه داره عزیزم من جلسه دومم رفتم تازه میگن از جلسه سوم ب بعدنتیجه مشخص میشه