2777
2789

اگه خامه ی فریز شدست،  حدود 5 دقیقه باید با همزن بزنیش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بله من آمدم

خامه اگر فریزرشده یخ تر از خامه نزده شده باید با دور تند همین بزنی تا فرم بگیره

ولی اگر تازه گرفتی و شل نشده استفاده کن

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

اول بدار تو دمای خونه مثل شیر بشه. بعد با همزن بزن تا جایی که فرم بگیره و پره همزن روش بمونه. ظرف و کج کنی نریزه‌

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اول بدار تو دمای خونه مثل شیر بشه. بعد با همزن بزن تا جایی که فرم بگیره و پره همزن روش بمونه. ظرف و ...

شما حتما همزنت قدرتمنده ک این مدل خامه رو فرم میده عزیزم وگرنه تو همین هایی با قدرت کم کره خامه ازش جدا میشه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
نه فریز نیست از قنادی گرفتم

یعنی فرم گرفتست؟؟؟ 

معمولا فرم گرفته نمیدن

یخ زدست

اگه الان فرم داره که هیچی

ولی اگه یخ زدست باید بزاریش دمای محیط یه کم نرم بشه بعد با همزن بزنیش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
خامه تو فریزر بوده؟باید با هم زن بزنی،در دوجهت بزن خامه رو

ولی من شنیدم باید تو یه جهت هم بزنی که فرم بگیره اگه دو جهت بزنی خوب نمیشه وبا دور تند هم بزن

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
نه فریز نیست از قنادی گرفتم

اسی ی سوال چرا از قنادی میگیری؟اون خامه ک آلودس 

از کجا میدونی اون کارگاه و آدماش چطوری هستن!!!!

خامه منجمد بگیری خودت بزنی بهتر نی؟

مطمینی هرکی یه چیزی میگه؟ تقریبا چند دقیقه طول میکشه

دمای خونت ربطی داره اگه خونت خنکه حدود  ۱۰ تا یه ربع زمان میبره بار اول کادب فرم میگیره ادامه بده تا درست فرم بگیره