2777
2789
ولی من شنیدم باید تو یه جهت هم بزنی که فرم بگیره اگه دو جهت بزنی خوب نمیشه وبا دور تند هم بزن

دو طرف باشه اب میندازه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من شنیدم باید تو یه جهت هم بزنی که فرم بگیره اگه دو جهت بزنی خوب نمیشه وبا دور تند هم بزن

سفیده تخم مرغ تو یه جهت باید بزنی،خامه رو تو دو جهت،کلاس آشپزی من که اینو گفت

مطمینی هرکی یه چیزی میگه؟ تقریبا چند دقیقه طول میکشه

عزیزم من کارم کیک تولد خونگی اصلا برو کارام رو ببین

ب حرفم گوش بده 

اگر خامت فریز شدس باید یخ تر از معمول بزنی 

اگر خامت هنو شل نشده باهاش کار کن

اگر شل شده بذار فریز یخ بزنه باز فرم بده بهش

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
نه فریز نیست از قنادی گرفتم

خووت ببین فرم داره دیگه نزنش وگرنه آب میشه بدتر یخ خورد کن تو یه ظرف بزرک  بعد کاسه خامه رو بزار رو یخ بعد با هم زن بزن که خامه آب نشه خامه هم خودش باید یه رب بزاری فریز  اینجوری عالی میشه👌 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
خامه اماده بود که از قنادی گرفتم اما گذاشتم توی فریزر 

خب از خامه های دیگه میزان یخش باید بیشتر بشه بذار بیرون خمیری شکل میشه مث بستنی ای ک داره آب میشه 

اون‌وقت فرم بده 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
اره خامه اماده رو توی فریزر گذاشتم مطمینی هرکی یه چیزی میگه

هم زدن لازن نیست. داری میگی خامه امادس. فقط بدار یه دره نرم شه. استفاده کن.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اسی عکس کیک تولدام تو تاپیکام هست دوس داشتی ببین آدرس پیج اینستامم تو امضامه اگر دنبالم کنی ممنونم

اره فرم گرفته بود اما گذاشتم فریزر یک ساعته دراوردم و تقریبا باز شده

بریز تو ماسوره امتحان  کن.ولی به نظر من  هم زدن نمیخواد

نمیدونم از کجا بگیرم واسه همین از قنادی گرفتم

از لوازم قنادی ها خامه قنادی بخر بیار خونه بزن

فعلا تازه کاری با کولاک‌ شروع کن میزان چربیش زیاده برای تازه کارا راحته چون سریع فرم میگیره و موقع کار دیر شل میشه 

فقط باید تو یخچال بداری که خنک باشه ها. هوا گرمه زود اب میشه. بعد تو ماسوره بریز. فرم بده