2777
2789

الان دیدم تو تاپیک قبلم که برای تجربه خیانت من بود چندنفر پیام گزاشتن که موقعیت مشابه داشتن خیلیا هم بهم لطف داشتن که واقعا حس خوبی بود گفتم تاپیک بزنم و از الان زندگیم بگم

بچه ها میدونم شاید این حرفی که الان مینویسمو اگه یه سال پیش میخوندم عصبانی میشدم و ... (کمترکسی فکر میکنه به خودش خیانت بشه) 

میخوام بگم الان زندگیم خوبه هربار به خیانت شوهرم فکر میکنم دلم آتیش میگیره اما من ازین خیانت یه فرصت برای زندگیم ساخته شد

به واسطه این خیانت پامون به مشاوره باز شده و من تمام رنجشی که این چندسال زندگی مشترکمون برام به دنبال داشت رو بیرون ریختم

من بخاطر عشق به شوهرم با اخلاقای خوب و بد خانوادش کنار میومدم و همیشه خودمو قربانی میکردم

من بخاطر جلب رضایت شوهرم از اندامم تقریبا بدم میومد با اینکه بقیه بهم میگفتن خوبی

من بخاطر عشق به همسرم و تعصبات بیخودش از علاقم به موسیقی و نقاشی چشم پوشیده بودم

من بخاطر عشق به همسرم خیلی ظلما در حق خودم کرده بودم که حتی خودمم باور نداشتم دارم به خودم ظلم میکنم 

من از حداقلای یه رابطه سالم برخوردار بودم چون شوهرم فکر میکرد من همیشه همینی که هستم میمونم و بعد از تولد دخترمون مطمئن بود که همیشه هستم

اما وقتی خیانتشو متوجه شدم و همه حق و حقوق و ... رو ازش گرفتم وقتی دید داره از دستم میده تازه به خودش اومد و الحق که تلاششو هرروز میبینم برای جبران اشتباهش اما من تونستم همه حرفارو به روش بیارم رابطمو با خانوادش تعدیل کردم و تمام ممنوعیتایی که الکی بود رو از سررام برداشتم من یه سال بهش فرصت دادم که باهاش زندگی کنم بعد ازون تصمیم میگیرم چکار کنم اما الان از زندگیم لذت میبرم وقتی ناراحتم تو خودم نمیریزم و همون موقع بهش میگم

من همسرمو هیچوقت اینقدر صبور ندیدم و همین آرومم میکنه

شاید خیلیا بگن این رفتار همسرم موقتیه و این حرف ممکنه درست باشه اما من دیگه آدم سابق نیستم و اگه رابطمون به حالت قبل برگرده من دیگه پای این زندگی نمیمونم

من نادانسته بخاطر عشق یا هرچیز دیگه ای که میشه اسمشو گزاشت توی یه رابطه ناسالم بودم که همیشه دهنده عشق بودم همیشه دنبال بهتر کردن رابطمون و تلاش یه نفره بودم و تازه دارم میفهمم ارتباط سالم چیه

بچه ها قربانی کردن خودتون و خواسته هاتون تو زندگی مشترک باعث وفاداری همسرتون نمیشه باعث میشه خودتون به خودتو خیانت کنین

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

چندوقت پیش حس کردم تو رابطه ج مون اذیت میشم اینجا هم تاپیک زدم بعد گفتم چرا الان با اینکه اذیت میشم سکوت کردم به شوهرم راجبش گفتم و کلی حرف زدیم نه با دعوا بلکه مثل دوتا آدم و واقعا تاثیر داشت

همسر چندماه پیش من این آدمی نیست که الانه اگه همون آدم قبل بود هیچ حرف زدنی نبود که به منطق ختم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم بهم خیانت کرد و من متاسفانه کارشو تلافی کردم. 😞

اون فهمید

منم اوایل که فهمیدم خیلی این مساله به ذهنم میومد حتی بهش گفتم که منم اینکارو میکنم و...

نه هنوز نمیدونه.‌

خوبه حداقل فرصت داری بری مشاور حتی مشاوری که نمیدونی خوبه یا بد

شروع مشاوره رفتن باعث میشه بتونی رابطتو بهتر کنی خودتو آروم کنی