2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی قابلیت چت هم داشته باشه این گروه ها که میبندنش و فقط مدیرها عکس و متن میفرستن بعد ازمدتی کس ...

نه یعنی همه مطلب بذارن.یه طرفه که به درد نمیخوره.

یه دور همی مذهبی

توی تلگرام بزارید بهتره

موافقم. هر چند فیلتره و کم رونق شده. ولی خیلیا شمارشونو نمیدن برای وات.

میتونه لینک تلگرامو بزاره اینجا هر کسی خودش بیاد

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

عزیزم به نظرت تلگرام بهتر نیست؟

اگر بچه‌ها سروش یا ایتا هم داشته باشن که چه بهتر!

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹