2777
2789
عنوان

خرید خونه

112 بازدید | 7 پست

تصمیم گرفتیم خونمونو عوض کنیم من خیلی استرس داره،،،،دودلم ،،،الان خونمون بهترین و کامله ولی میخوایم بریم مرکز استان خونه ی قدیمی تری باید بگیریم،میگم نکنه پشیمون بشم،،،بیشتر شوهر و دخترم مشتاقن من خیلی تردید دارم،،،خدا کمکمون کنه انشاالله بهترین تصمیمو بگیریم

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

این تاپیک رو هم میزنمواسه اینکه بعدا بیام بگم خوشحالم یا خدای نکرده پشیمون ،،،بمونه  واسه خاطراتم

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

از استرس خوابم نمیبره،،،استخاره گرفتم خوب دراومد

خدایا خودت مواظب خودم و بچه هام و زندگیم باش ،،،

جز تو پناهی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از استرس خوابم نمیبره،،،استخاره گرفتم خوب دراومد خدایا خودت مواظب خودم و بچه هام و زندگیم باش ،،، ...

هرچی خیر وصلاحه همون پیش بیاد عزیزم نگران نباش 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
هرچی خیر وصلاحه همون پیش بیاد عزیزم نگران نباش 

منوح فدات ،،،اشاالله 

آخه قبول دارید تو این زمونه و با این گرونی خونه یکی از مهمترین نیازهای زندگیه،،،

بخاطر کار شوهرت میرید ؟

نه،،،خونمون تو یه شهره که امکاناتش ضعیفه و هواش هم خیلی گرمه ،،،میخوایم بریم جای بهتر