2777
2789
عنوان

یه عمل برا بچه دار شدن تو روز اول محرم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خواهر عین مرغ ها سال یکی جوجه رنگی میارم هیچ روش جلوگیری روی من جواب نمیده کلا هر دوسه ماهی پریود ...

الهی عزیزم.الان چن تا داری؟

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
اسی چرا نوشتت یهو اینجوری شد 

نمیدونم عزیزم

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
الان دوتا پسر دارم فاصله سنی یه سال 😐حامله ام هستم اینم فک کنم سقط کنم فقط خسته شدم 😐

ای جان عزیزم خدا خودش کمکت کنه خدا حفظشون کنه

ممنون عزیزم اگه جواب میده منم جمعه نیت کنم حتی دکتر گفتم لوله رحمم ببنده قبول نکرد گفت دولت اجازه نم ...

عزیزم میدونم حق داری ...ولی تو رو خدا اینجوری نگو😢 خدارو شکر کن هم خودت سالمی هم شوهرت..قربون حکمت خدا برم یکی مثل من ۴ بار سقط داره و  در به در دنبال بچه دار شدنه و میلیون میلیون پول خرج کنه وبازم بی نتیجه....شماهم  با یه دکتر صحبت کن حتما قبول میکنه...

عزیزم میدونم حق داری ...ولی تو رو خدا اینجوری نگو😢 خدارو شکر کن هم خودت سالمی هم شوهرت..قربون حکمت ...

فدات اره میدونم ولی واقعا ادم تحمل میخواد این بچه پنجمم باورت میشه دوتا دارم دوتا سقط کردم الانم حامله ام ۵ سال و نیم متاهلم همه روش جلوگیری امتحان کردم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده شوهرم میگه یا هم خونه بشیم یعنی رابطه جنسی نداشته باشیم یا جدا بشیم

ایشآلله به حق امام حسین طفل شیرخوارش تا سال دیگه نی نی سالم بغلت باشه عزیزم

فدات اره میدونم ولی واقعا ادم تحمل میخواد این بچه پنجمم باورت میشه دوتا دارم دوتا سقط کردم الانم حام ...

فدای محبتت انشالله...

میفهمم واقعا سخته حق داری اگه دکترت قبول نمیکنه بگو شوهرت عمل کنه..منم ۵ سال و نیمه عروسی کردم و ۴ بار سقط داشتم

ممنون عزیزم اگه جواب میده منم جمعه نیت کنم حتی دکتر گفتم لوله رحمم ببنده قبول نکرد گفت دولت اجازه نم ...

نه عزیزدلم یهوقت روزه نگیریا این برا بچه دار شدنه خواهر😄😄 شما ماشالا استعدادشو داری 

فدای محبتت انشالله... میفهمم واقعا سخته حق داری اگه دکترت قبول نمیکنه بگو شوهرت عمل کنه..منم ۵ سال ...

الهی عزیزم چرا سقط بی دلیل ?

شوهرمم قبول نمیکنه میگه من خودم ناقص نمیکنم 

دکترم هم میگه سنت کمه هم میگه دولت اجازه نمیده ینی اختیار بدنمون هم نداریم