پررررین مدیر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 440 عنوان یه عمل برا بچه دار شدن تو روز اول محرم | مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 48 پست نیت کنین و روزه بگیرین همون سال باردارمیشین.من روزه گرفتم و سال دیگه محرم زایمان کردم به شدت مجربه امتحان کنین منم دعاکنین خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊 1399/05/30 | 01:40 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیا_ام عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3339 عه فرداس روز اول محرم؟یادم نبود اره اگه فرداس نیت کن امشب فردا روزه باش انشالله خدا یه نی نی سالم و ... مرسی عزیزم انشاالله التماس دعا دارم ایشالا شماام حاجت روا بشی
پررررین مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 440 یعنی میشه فردا؟؟؟ یک محرم فرداس مگع؟ خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
دخترتنها799 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 771 انشاالله سال بعد با آقاتون دست تو دست بریدهیت😍 قربوووونت برم عزیزممممم انشالله و ان شاالله که بهترین ها نصیبت شن♥️♥️ یه دونه صلوات برا حاجتم😢
محیا_ام عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3339 ن فردا، روز جمعه میشه ۱محرم پس چرا تقویمگوشی من زده یک محرم
پررررین مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 440 فردا 30 ذی الحجه س خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
محیا_ام عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3339 قربوووونت برم عزیزممممم انشالله و ان شاالله که بهترین ها نصیبت شن♥️♥️ مرسی عزیزم برام دعا کن خدابهم نی نی بده
دخترتنها799 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 771 مرسی عزیزم برام دعا کن خدابهم نی نی بده حتما حتمااااا عزیزممم حتما برات دعا میکنم که امسال مامان یه نی نی خوشگل و سفید و تپلللل بشییی یه دونه صلوات برا حاجتم😢
پررررین مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 440 مرسی عزیزم برام دعا کن خدابهم نی نی بده حتما روزه بگیر مطمعنم حاجت روا میشی تو زایمانت منو دعا کن😉😉 خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
ونوس_آبی عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 848 خانوما من نفهمیدم اول محرم فردا یا پس فردا؟؟؟تو تقویم ۱ محرم روز جمعه گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
محیا_ام عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3339 حتما روزه بگیر مطمعنم حاجت روا میشی تو زایمانت منو دعا کن😉😉 انشاالله چشم
پررررین مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 440 واسه این که خدا منو نازا کنه هم جواب میده ؟ این دیگه چه خواسته ای هس خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
پررررین مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 440 خانوما من نفهمیدم اول محرم فردا یا پس فردا؟؟؟تو تقویم ۱ محرم روز جمعه درسته جمعه س خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
پفـڪ عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 416 این دیگه چه خواسته ای هس هی خواهر عین مرغ ها سال یکی جوجه رنگی میارم هیچ روش جلوگیری روی من جواب نمیده کلا هر دوسه ماهی پریود میشم ماهی سه چهار بار رابطه دارم قرص و امپول و کاندوم دستگاه نمیدونم چجوری حامله میشم فک کنم قسمت دوم حضرت مریم منم
محیا_ام عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3339 هی خواهر عین مرغ ها سال یکی جوجه رنگی میارم هیچ روش جلوگیری روی من جواب نمیده کلا هر دوسه ماهی پریود ... یعنی بااینکه پریود نامنظم داری باردار میشی چه جالب