2777
2789
عنوان

خسته ام از حرفای همممه

165 بازدید | 10 پست

من با دوست پسرم یه ماهه که کات کردم. 

ما قبل اینکه رابطه مون عاطفی بشه چندین سال دوست صمیمی معمولی بودیم و کلی دوستای مشترک داریم. و هیچکس هم از این ماجراهایی که بین ما اتفاق افتاده خبر نداره.

من این یه ماهه پدر خودمو درآوردم تنهایی تمام این بدبختی رو تحمل کردم.

ولی انگار دنیا با من لج داره. همش دوستای مشترکمون حال اونو ازم میپرسن. همش یادم میوفته حالم بد میشه.

امروز مامانم زنگ زد. داشتم غر میزدم که بخاطر کرونا نمیشه بیام و اینا. مامانم گفت امتحانات تموم شد تنها نمون برو چند روز پیش شایان.

اصلا انگار غم همه دنیا رو ریختن رو سرم. قطع کردم نشستم نیم ساعت فقط گریه کردم. به مامانم هم گفتم اینترنتم قطع شده بود. اونم دیگه یادش رفته بود کلا بحث عوض شد.

ولی دیگه طاقت ندارم. عین هر روز یه ضربه اینجوری از اطرافیانم میخورم. بدون اینکه کسی بدونه تو دلم چه خبره .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت گف تنها نمون برو پیش دوسپسرت؟ 

شگفتا😲

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
اه خیلی گنده که میای یکیو فراموش کنی هی سراغشو میگیرن ولی اهمیت نده دیگه 

دیوونه میشم. این یادآوری اش یه طرف اینکه یادم میوفته که ما چقدر بهم نزدیک بودیم که همه حال اونو از من میپرسن یه طرف دیگه

خب پسر که بوده؟چه عجیب

بخدا باورت نمیشه ما قبل اینکه رابطه مون عاطفی شه انگشتمونم بهم نخورده بود :( شده بود یه شب تا صبح رو یه تخت خوابیده بودیم ولی کوچکترین تماسی باهم نداشتیم. 

مامانم اعتماد داشت به جفتمون.